AltcoinsCardanoDogecoin

Co-founder af Terraform Labs, Do Kwon, forbliver i montenegrinsk varetægt indtil februar 2024

Do Kwon forbliver i Montenegrin detention indtil 2024

En ny rapport fra Bloomberg afslører, at Do Kwon, medstifter af Terraform Labs, vil forblive i montenegrinsk varetægt indtil februar 2024. Dette skyldes en to-måneder lang forlængelse af hans tilbageholdelse, anmodet af USA og Sydkorea.

Begge lande søger at rejse tiltale mod Kwon i forbindelse med kollapset af kryptovalutaerne Terra and Luna i foråret 2022. Kollapset kostede det samlede kryptomarked næsten $40 millioner.

Kwon’s detentionsperiode skulle oprindeligt være slut fredag, men er siden blevet forlænget indtil 15. februar ifølge talsperson for det højesteret i Montenegro, Marija Rakovic.

Efter godkendelse fra højesteret af Kwon’s udlevering sidste måned er hans skæbne nu i hænderne på Montenegros justitsminister, Andrej Milovic. Ifølge en rapport fra Wall Street Journal skulle Kwon angiveligt udleveres til USA efter måneders usikkerhed, men Milovic har endnu ikke kommenteret på sagen.

Det forventes, at Milovic vil vente med at offentliggøre beslutningen angående Kwon’s udlevering, indtil der er taget stilling til en eventuel appel af afgørelsen.

Kwon har været genstand for en international menneskejagt siden september 2022, hvor han angiveligt gemte sig i Dubai, Serbien og Montenegro. Han blev til sidst fanget i marts 2023, da han forsøgte at flygte sammen med medskyldige, Han Chang-Joon, ved hjælp af falske pas.

Selvom Kwon’s advokat forsøger at appellere beslutningen om udlevering, sidder han i øjeblikket i Spuž Prison uden for hovedstaden Podgorica.

Kwon’s advokat forsøger for tiden at appellere beslutningen om udlevering, og det forventes, at Milovic vil vente med at annoncere, hvor Kwon vil blive udleveret, indtil appellen er afgjort.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button