AltcoinsCardanoDogecoin

Coinbase Adds National Security Experts to Global Advisory Council to Deal with Crypto Regulation

Coinbase tilføjer fire national sikkerhedseksperter til sit Globale Rådgivende Råd

Coinbase meddelte tirsdag, at de vil tilføje fire national sikkerhedseksperter til sit Globale Rådgivende Råd. Dette skridt kommer som led i virksomhedens indsats for at udvide sit rådgivende team med strategiske indsigter for at rådgive Coinbases ledelsesteam.

National sikkerhedsekspertise til gavn for kryptoregulering

Den nye tilføjelse til rådgivende råd, Mark T. Esper, Stephanie Murphy (D-FL), Frances Townsend og David Urban vil bidrage med deres nationale sikkerhedsekspertise for at hjælpe rådet med at undersøge konsekvenserne af regulatorisk usikkerhed for krypto i USA. Dette vil også omfatte de langsigtede økonomiske og nationale sikkerhedsmæssige virkninger.

Imponerende baggrunde

Hver af de nye medlemmer bringer imponerende baggrunde til bordet. Esper var USA’s forsvarsminister under præsident Donald Trump fra 2019 til 2020, mens Murphy tjente Floridas 7. kongresdistrikt som kongresmedlem fra 2017 til 2023. Townsend fungerede som rådgiver for modkamp og national sikkerhed under præsident George W. Bush fra 2004 til 2008 og leder i øjeblikket virksomhedens affærer for spilfirmaet Activision Blizzard. Urban er i øjeblikket administrerende direktør for konsulentfirmaet BRG Group og var også seniorrådgiver for Donald Trumps præsidentkampagne i 2016.

Coinbase’s involvering i kryptoregulering

Coinbase har længe været involveret i kryptoreguleringsbestræbelser i USA. Virksomheden er i øjeblikket i strid med den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) over uregistrerede værdipapirer, og det blev rapporteret, at Højesteret har accepteret at høre Coinbases appel i forbindelse med en sag vedrørende krypto-børsens $1,2 millioner Dogecoin (DOGE) sweepstakes-tilbud i 2021.

I august fik børsplatformen godkendelse fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) til at blive registreret som en futurescommissionær, så den kan håndtere kunders køb og salg af kryptofutures.

Top  Bitcoin, Litecoin & Co: Sådan udvikler markedet sig fredag formiddag

Coinbase’s Globale Rådgivende Råd

Coinbases Globale Rådgivende Råd blev lanceret tilbage i maj efter, at virksomhedens ledelsesteam, herunder administrerende direktør og medstifter Brian Armstrong, mødtes med politikere i De Forenede Arabiske Emirater på baggrund af rygter om, at virksomheden planlagde at udvide til udlandet på grund af regulatoriske vanskeligheder i USA. Med tilføjelsen af Esper, Murphy, Townsend og Urban styrker virksomheden sit ledelsesteam, samtidig med at den fortsætter sin kamp mod SEC-reguleringen.

De fire nye medlemmer vil slutte sig til tidligere senator Tim Ryan, tidligere kongresmedlem Sean Patrick Maloney, tidligere senator Pat Toomey, strateg John Anzalone og politisk konsulent Chris Lehane i rådet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button