AltcoinsCardanoDogecoinShiba Inu

Coinbase advarer: Værdien af mange AI-tokens er ‘overvurderet’

Artiklen kan se således ud:

The artificial intelligence (AI) token market har oplevet et prisboom, der ifølge en forskningsrapport fra den førende krypto-børs Coinbase, muligvis er drevet mere af hype end faktisk anvendelighed.

Rapporten, forfattet af Coinbase’s research-analytiker David Han, fremhæver den hårde konkurrence og tekniske udfordringer, som AI-projekter står over for, hvilket potentielt kan hindre deres langsigtede bæredygtighed.

Han’s rapport antyder, at værdipotentialet for mange AI-tokens kan være overvurderet på grund af den aktuelle opmærksomhed på AI-branchen, og at disse tokens muligvis mangler bæredygtige efterspørgselsdrivere på kort til mellemlang sigt.

Rapporten stiller spørgsmålstegn ved de dristige påstande, der fremsættes af krypto-fokuserede platforme, der hævder deres unikke forstyrrende potentiale inden for AI-branchen.

AI Crypto Market når $26 milliarder

Den samlede værdi af AI-kryptoprojekter er allerede steget til $26 milliarder i år, hvor CoinGecko rapporterer, at 37% af disse gevinster fandt sted i den seneste uge alene, sammenfaldende med en stigning i Nvidias aktiekurs.

Nvidia, en markedsleder inden for AI-chipteknologi, har i denne uge oplevet en stigning på 15% i deres aktier.

Trods den seneste kraftanstrengelse forbliver Coinbase forsigtig med de transformerende påstande, som krypto-fokuserede platforme fremfører på AI-området.

Den hurtige udvikling af AI-teknologi har skabt usikkerhed om fremtidsperspektiverne for de fleste projekter.

Han fremhævede den opadgående kamp, som krypto AI-produkter står over for mod bredere markeds- og regulerende kræfter.

Han pegede også på de tekniske udfordringer forbundet med decentrale netværk, som udgør kernen i krypto AI-projekter, hvilket yderligere komplicerer deres vej til succes.

Top  Marathon Digital: Planlægger at rejse op til $750 millioner via hybrid egenkapitaltilbud

“AI-tokens nyder generelt godt af stærk tilknyttet præstation både på det bredere kryptomarked såvel som i relaterede AI-nyheder.”

I 2024 har AI-tokens som Akash og Render overgået det samlede kryptomarked med gevinster på henholdsvis 146% og 99%, sammenlignet med Bitcoins 54% stigning.

Ikke desto mindre understreger Han, at fremtiden for mange af disse projekter forbliver usikker.

Akash Network står over for modvind

Han pegede specifikt på Akash Network som et projekt, der står over for øjeblikkelige modvind.

Platformen tilskynder brugerne til genanvende deres regnekraft til decentraliseret cloud computing og positionerer sig som et “Airbnb for datacentre.”

Mens Akash har oplevet en øget brug, er der opstået problemer i forbindelse med udbud og efterspørgsel, hvilket udvander brugerbetalingen på grund af begrænset efterspørgsel.

Han antydede, at projekter som Akash måske skal revidere deres token-distributionsstrukturer for at imødekomme disse udfordringer.

Da krypto AI-projekter forsøger at tiltrække brugere fra etablerede centraliserede platforme som Amazon Web Services og ChatGPT, antyder Han, at nuancerede brugstilfælde vil være afgørende for deres succes.

Det centrale spørgsmål er, om disse projekter kan tilbyde noget virkelig nyt og nyttigt, før investorerne omdirigerer deres opmærksomhed andre steder.

Det er værd at bemærke, at på trods af hypen omkring AI-tokens har mememøntsektoren taget centrum i den nuværende kryptomarkedsrally.

Memecoin-sektoren som helhed har oplevet en stigning på 84% i den seneste uge.

Bemærkelsesværdige performere inkluderer SHIB, PEPE, BONK, WIF, FLOKI og POPCAT, som har mere end fordoblet deres værdi og bidraget med milliarder af dollars til deres markedsværdi.

Bliv opdateret om Cardano News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button