AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Coinbase-støttet Super PAC lancerer million-dollar reklamekampagne mod Californiens kandidat til Senatet, Katie Porter

En ny super PAC, der bakkes op af store kryptospillere som Coinbase, har lanceret en multimillion-dollars reklamekampagne med det formål at knuse repræsentant Katie Porter, en demokrat der stiller op til Californiens senatsprimær.
Super PAC’en, Fairshake, sammen med dens tilknyttede grupper Protect Progress og Defend American Jobs, har samlet en samlet sum på cirka 80 millioner dollars, med betydelige bidrag fra Coinbase, Ripple Labs, og Andreessen Horowitz.
Fairshakes aggressive træk kommer, mens kampen om Californiens senatstol intensiveres, hvor Porter står over for hård konkurrence fra meddemokraterne Repræsentant Adam Schiff og Repræsentant Barbara Lee, samt republikaneren og tidligere baseballspiller Steve Garvey.
Trods primærvalget afholdes i marts, vil de to bedste kandidater, uanset partitilhørsforhold, gå videre til det generelle valg i november.

Coinbase-støttede Fairshake anklager Porter for at vildlede delstaten
Fairshake har anklaget Porter for at acceptere kampagnemidler fra andre industrier og vildlede delstaten om hendes rekord ifølge en nylig rapport fra New York Times. Gruppen planlægger at frigive en række anti-Porter reklamer og har allerede begyndt at booke reklamepladser på tværs af Californien med henblik på at mætte markederne på delstateniveau.

Katie Porter er en allieret med Elizabeth Warren
På Capitol Hill har Porter været en tæt allieret med senator Elizabeth Warren, der har været en stærk kritiker af de løse regler omkring kryptovaluta. I mellemtiden har Schiff, der aktivt har ført valgkamp for at fremme Garveys chancer over Porter, en udtalelse om kryptoindustrien på sin politiske side, hvor han skriver om behovet for at fremme sådanne innovative industrier.

Det nye super PAC, Fairshake, og dets tilknyttede grupper har allerede bidraget til mindre kampagner for kandidater som Repræsentant Patrick McHenry, den republikanske formand for Repræsentanternes Hus Financial Services Committee. De har også støttet Shomari Figures, en demokrat der stiller op til Repræsentanternes Hus i Alabama, som har presset på for digitale valutaer som kryptovaluta for at fremme innovation og teknologisk udvikling.

Top  Coinbase øger tilbud på obligationsopkøbsprogram efter manglende efterspørgsel

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button