AltcoinsCardanoDogecoin

Coinbase’s Ambitious Expansion Plans in Brazil and Why it Matters for the Crypto Market

Coinbase Øger Fokus på Brasilien

Den store kryptobørs Coinbase siger, at Brasilien er blevet et centralt fokus i deres globale vækststrategi. Ifølge det brasilianske medie Livecoins har Coinbase anerkendt “Brasiliens stigende betydning på kryptomarkedet”. Børsen siger, at de vinder tillid “i landets økonomiske og teknologiske potentiale”.

Coinbase har fastsat sig det ambitiøse mål at opbygge en global brugerbase på 1 milliard mennesker. De bemærkede, at Brasilien og andre lande gør fremskridt inden for kryptoregulering og har begrundet deres pivot til Brasilien med landets “evolving regulatory environment” og en af de højeste kryptoadoptionsrater i verden.

Fábio Plein, Coinbases Regional Direktør, udtalte: “For at operationalisere diversificeringen af vores forretning globalt følger vi vores ekspansionsstrategi “Go Broad, Go Deep”. Vi samarbejder med regeringen om at involvere sig i kryptoøkonomien. Vores mål er at nå 1 milliard brugere globalt. Og Brasilien er et afgørende marked på vejen til at nå denne milepæl.”

Coinbase påpegede også, at Brasiliens relativt unge befolkning og placering blandt Chainalysis’ top ti i kryptoadoptions har været faktorer i deres beslutning. Børsen planlægger aktivt samarbejde med brasilianske beslutningstagere og interessenter, hvor de vil samarbejde med regeringen, regulatorer og virksomheder.

Brasilianske lovgivere har også vist stigende villighed til at regulere krypto i de seneste måneder. I slutningen af november godkendte Senatet en skattesats på 15% for gevinster relateret til krypto akkumuleret på udenlandske platforme. Landets topmarkedsregulator har også med-lanceret en ordliste over krypto-relaterede udtryk til brug i blockchainsektoren.

Samtidig ruller nogle af landets største banker kryptohandelstjenester ud, da deres kunder efterspørger mørntilknyttede funktioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button