AltcoinsCardanoDogecoin

CoinPoker tilbyder gratis adgang til Crypto Series of Poker Main Event

The Crypto Series of Poker (CSOP) er i øjeblikket i gang på CoinPoker, og for at fejre det tilbyder hjemmesiden en heldig spiller muligheden for at få gratis adgang til hovedbegivenheden på søndag.

Begivenheden finder sted kl. 18.30 GMT den 28. april med en garanteret præmiepulje på $100.000. Deltagerne spiller i formatet No Limit Hold’em og skal have en købspris på $500.

En heldig person vil dog have mulighed for at undgå den nødvendige købspris via Twitter, hvor de kan deltage i lodtrækningen om gratis adgang ved at følge @CoinPoker_OFF, derefter retweete dette indlæg og kommentere med deres brugernavn nedenfor.

Indtil videre har lidt over 20 deltagere tilmeldt sig, hvilket giver begivenheden en aktuel overlag på $89.000, men tilbuddet om ubegrænsede køb betyder, at mange flere snart bør deltage.

Særlige søndagsturneringer for High Rollers

Også på søndag afholdes en særlig turnering, der begynder kl. 19.00 GMT og har en købspris på $200.

Der er 26 deltagere, og en garanteret præmiepulje på $50.000, hvilket giver spillerne endnu en god mulighed for at vinde seriøse gevinster.

Men det er ikke alt, hvad CSOP’s sidste dag vil tilbyde, da serien også afholder flere turneringer for high rollers, der vil have købspriser på $5.000.

Hvis begivenhederne er noget i stil med spillene, serien var vidne til sidste weekend, vil aktionen denne weekend være intens.

Stakes steg så højt som 1.000/2.000 sidste weekend, hvor kendte pokerspiller Tony G kæmpede mod andre hvaler for at vinde en pulje på lidt over $300.000.

Top  Ripples XRP-Treuhandaktivität for den Ausverkauf im Februar

Men da CoinPoker har rekorden for den største pulje nogensinde i online poker (på $7,75 millioner), kunne denne weekends gevinster blive endnu større.

The CoinPoker App: Ikke kun til CSOP

Uden for Crypto Series of Poker afholder CoinPoker regelmæssige pokerkampe og turneringer, der giver brugerne mulighed for at teste deres færdigheder mod nogle af verdens bedste pokerspillere.

Platformen tillader spillere at placere indsatser ved hjælp af Tether (USDT), en kryptovaluta, der er fastgjort 1:1 til den amerikanske dollar. Dette sikrer ikke kun stabilitet i værdien, men tilbyder også anonymitet, hvilket gør det muligt for spillere globalt, herunder dem fra USA, at få adgang til webstedet.

CoinPoker-appen er tilgængelig på Windows-pc’er, Mac, iOS og Android, og tillader spillere også at logge ind ved hjælp af MetaMask med minimal personlig information.

Efter åbningen den 19. april omfatter platformens Crypto Series of Poker 41 turneringer spredt over ti dage og har også $1 million i garanterede præmier.

Ikke kun det, men topudøvere kan vinde ekstra $10.000, og deres fremskridt op ad leaderboardet måles i kontanter, sejre og elimineringer af bounty-spillere.

Som nævnt ovenfor kan en heldig spiller vinde en billet på $500 til søndagens hovedbegivenhed ved at gå til Twitter og oprette en CoinPoker-konto i dag.

Uden for CSOP vil spillere også drage fordel af regelmæssige freeroll-turneringer, satellitkvalifikatorer til CSOP og events med købspriser på $0,01 med ekstra fordele.

Udover dette tilbyder CoinPoker også en generøs velkomstbonus på 100% op til $1.100, mens indehavere af platformens native kryptovaluta-token, CHP, kan få 33% rakeback.

Besøg CoinPoker i dag.

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button