AltcoinsCardanoDogecoin

Credit Unions Laying the Groundwork for Tokenization of Real World Assets

Traditionelle banker kan stadig dominere finanssektoren, når det kommer til aktivbeholdninger, men kreditforeninger bliver en stadig mere populær mulighed for amerikanere, der kvalificerer sig. Seneste data viser, at der er cirka 4.600 kreditforeninger i USA. En rapport fra The National Credit Union Administration (NCUA) fra september 2023 viser, at næsten 139 millioner amerikanere var medlemmer af føderalt forsikrede kreditforeninger, en stigning på 20% fra fem år tidligere.

Desuden angiver markedsstørrelsen målt efter omsætning, at den samlede kreditforeningsmarked var på 126,2 milliarder dollars sidste år.

Kreditforeninger Er Modne Til Tokenisering Af Virkelige Aktiver

John Wingate, administrerende direktør for finansplatformen BankSocial, fortalte Cryptonews, at en kreditforening er en bank ejet af medlemmerne.

“Til forskel fra forretningsbanker, der ejes af aktionærer, ejes kreditforeninger af medlemmerne, én medlem, én aktie, én stemme,” sagde Wingate. “På grund af dette er kreditforeningenstik og decentraliserede fiancétik perfekt afstemt.”

Selvom dette måske er sandt, står kreditforeninger over for en række udfordringer, der kan hæmme fremtidig vækst.

Tokenisering Brugssager

Hauptman mener, at tokenisering af lån, der ikke er store nok til at være sikret i en obligationsoffert, kan være nyttig.

Ravi de Silva, administrerende partner hos compliance risk management-firmaet de Risk Partners, fortalte Cryptonews, at tokenisering også kan hjælpe med at håndtere compliance risiko ved at give større gennemsigtighed, sikkerhed og effektivitet.

Kreditforeninger Omfavner Tokenisering, Men Bekymringer Forbliver

Selvom det er bemærkelsesværdigt, at nogle kreditforeninger er begyndt at udforske tokeniseringssager, er regulatoriske bekymringer en konstant udfordring.

Top  Elastos lancerer Elacity DRM: Et nyt digitalt rettighedsstyringsværktøj designet til Web3

Ifølge Hauptman er det store spørgsmål, som kreditforeninger står overfor, om tokens er sikkerheder.

“Kreditforeninger bekymrer sig om, at deltagelsen kan blive betragtet som en sikkerhed,” sagde han. “Vi på NCUA har banet vejen for brugen af tokenisering, men vi kan ikke virkelig dulme andre bekymringer om selve tokenene.”

I betragtning af dette påpeger de Silva, at kreditforeninger bør arbejde tæt sammen med compliance teams for at vedtage branchens bedste praksis for tokenisering.

“Det er afgørende at etablere et robust rammeværk, der afstemmer tokeniseringspraksis med gældende regler, samtidig med at man prioriterer sikkerheden og beskyttelsen af kundedata,” sagde han.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button