AltcoinsCardanoDogecoin

Crypto Investment Firm Acquires HAYVN in Middle East Expansion Plan

Family office-backed crypto investment firm, Deus X Capital, har aftalt at erhverve institutionelle digitale aktiver firma HAYVN for en ikke-offentliggjort sum.

I en meddelelse sagde Deus X Capital, at der er opnået en gensidig aftale med HAYVN aktionærer om at købe virksomhedens brand, teknologi, kunder og personale i en aftale, som parterne sigter mod at afslutte inden den 28. marts 2024.

HAYVN, en crypto trading virksomhed baseret i Abu Dhabi, er en over-the-counter (OTC) og opbevaringsplatform for digitale valutaer. Det blev bredt rapporteret i 2022, at HAYVN tiltrak investorer til en Series B runde med henblik på en eventuel børsnotering, som rapporteret af Reuters.

Denne erhvervelse vil give den crypto-investeringsselskab en mulighed for at udvide sin tilstedeværelse i Mellemøsten. I december kom det frem, at HAYVNs administrerende direktør Christopher Flinos trådte uventet tilbage af ukendte årsager.

Richard Crook er blevet udnævnt som ny administrerende direktør for HAYVN med fokus på at udvide virksomheden. Før han kom til HAYVN, havde Crook stillingen som COO hos BCB Group, en digital aktiver betalingsvirksomhed, og var leder af nye teknologier hos investeringsbanken RBS og har haft ledelsesstillinger hos den schweiziske investeringsbank UBS.

“Vi forpligter os til at give institutionelle kunder de vigtige tjenester, de har brug for for at drage fordel af den eksisterende og voksende mulighed inden for digitale aktiver, samtidig med at vi fortsat bygger og udvikler nye kapaciteter. HAYVN er central for vores strategi og repræsenterer endnu en søjle i vores engagement i Mellemøsten,” sagde Tim Grant, administrerende direktør for Deus X Capital, i en pressemeddelelse.

Hvorfor Crypto Execs åbner kontorer i Abu Dhabi

I 2023 udvidede en række cryptocurrency-virksomheder til Mellemøsten med fokus på Dubai og Abu Dhabi. Disse virksomheder inkluderede crypto-virksomheder som Copper, Paxos og eToro.

Top  Amerikansk kongresmedlem kritiserer Joe Biden og Donald Trump for deres holdning til kryptovaluta

Hedgefondmanageren og milliardæren Alan Howard har promoveret Abu Dhabi som det næste kommende globale finansielle center. Regionen har den bedste tidzone til handel for makro- pengeforvaltere, rapporterer Nishant Kumar fra Bloomberg.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button