AltcoinsCardanoDogecoin

Defunct blockchain protocol Terraform Labs kæmper mod juridiske udfordringer i Singapore

Terraform Labs står over for retlige udfordringer baseret på nyheder fra en lokal nyhedskilde. Opretholdelsen af en retssag mod skaberne af TerraUST-algoritmen og dens grundlægger, Do Kwon, blev afvist af Singapores Højesteret. De blev beskyldt for ikke at have oprettet en gyldig voldgiftsaftale med sagsøgerne, da det blev hævdet, at Terra-webstedet indeholdt en voldgiftsklausul. Dette betyder, at sagsøgerne frasagde deres ret til en juryretssag eller deltagelse i en repræsentativ handling, da de fortsatte transaktioner på webstedet.

Terraform Labs står også over for retlige udfordringer i USA med et søgsmål på $57 millioner. TerraUST påstår at være verdens første algoritmiske stablecoin, men da det mislykkedes med at opretholde sit 1:1-peg til den amerikanske dollar, led investorer kollektivt tab. Dette skete, efter at TerraUST kollapsede i maj 2022. Efterfølgende førte dette til betydelige tab for investorer i den globale kryptoindustri. Amerikanske myndigheder har også indgivet et søgsmål mod Terraform Labs og dets grundlægger for svigagtig markedsføring af ikke-registrerede værdipapirer.

Der er stadig retlige kampe i gang, da Terraform Labs har forsøgt at imødegå anklagerne og søgsmålet. Situationen udvikler sig stadig, og retssystemet forsøger at finde en løsning på de retlige spørgsmål.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  NovaTech og dets promotorer anklages af SEC for at drive et svindelagtigt investeringsprogram, der resulterer i store tab for investorer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button