AltcoinsCardanoDogecoin

Deutsche Börse lancerer nyt reguleret platform for kryptoaktiver til institutionelle kunder

Deutsche Börse lancerer ny regulering spotplatform for kryptoaktiver

Deutsche Börse, en af Europas største børsoperatører, har lanceret en ny reguleret spotplatform for kryptoaktiver, der sigter mod institutionelle kunder. Den nye platform, kaldet Deutsche Börse Digital Exchange (DBDX), tilbyder et fuldt reguleret økosystem for handel, afvikling og opbevaring af kryptoaktiver.

Målrettet mod institutionelle kunder

I en meddelelse tirsdag annoncerede den tyske børs, at DBDX sigter mod at tilbyde en pålidelig markedsmekanisme for kryptoaktiver og sikre gennemsigtighed, sikkerhed og overholdelse af reglerne for institutionelle kunder i Europa. Carlo Kölzer, leder af FX og DBDX, udtalte i en pressemeddelelse: “Vores nye løsning er en spilændrer for digitale økosystemer.”

Handel og drift på DBDX-platformen

Handel på DBDX-platformen vil foregå på basis af Request for Quote (RfQ), efterfulgt af multilateral handel. Deutsche Börse vil operere handelspladsen, mens Crypto Finance vil stå for afvikling og opbevaring af kryptoaktiver.

Licenser fra BaFin og planer for vækst

I januar udstedte BaFin, Tysklands finansielle tilsynsmyndighed, fire licenser til Crypto Finance, et firma drevet af Deutsche Börse. Licenserne giver Crypto Finance tilladelse til at udøve reguleret handel med digitale aktiver, afvikling og opbevaringstjenester i Tyskland.

I 2023 gav Deutsche Börse et indblik i sine planer for vækst, investeringer og tiltrækning af institutionelle investorer med henblik på 2026. Børsen planlægger en fortsat vækst på 7% indtil 2026 samt erhvervelse af nye virksomheder for at øge sin vækstrate. Desuden planlægger den et nyt kapitalstyringsprogram og tilbagekøb af aktier til en værdi af 300 millioner euro.

Top  Sørkoreansk Blockchain-startup hæver $8 millioner i serie A-finansieringsrunde

Tysklands DZ Bank vil afprøve kryptohandel i 2024

I februar kom det frem, at DZ Bank, Tysklands næststørste bank, angiveligt planlægger at starte en prøveperiode for detailkryptohandel i år. Tjenesten vil være tilgængelig for private kunder, der har adgang til kryptovalutaer uden at søge finansiel rådgivning.

DZ Bank, som har 627 milliarder dollar under forvaltning, præsenterede sidste år en blockchain-baseret digital opbevaringsplatform.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button