Altcoins

Digital Currency Group (DCG) svarer på retssag om svindel fra New York Attorney General og offentliggør Q3-finansielle tal.

Cryptoindustriens kraftcenter Digital Currency Group (DCG) har reageret på den seneste snydssag fra New Yorks justitsminister (NYAG) sidste uge sammen med opdaterede økonomiske tal for tredje kvartal.

Konglomeratet indkasserede 188 millioner dollars i tredje kvartal, sammenlignet med 153 millioner dollars i Q3 2022. Samtidig var koncernens indtjening før renter, skatter, afskrivninger og amortisering (EBITDA) 69 millioner dollars.

Størstedelen af indtægterne kom fra virksomhedens formueforvaltningsfirma, Grayscale. Formueforvalteren har over 26 milliarder dollars fordelt på sine Bitcoin- og Ethereum-fonde, hvor den opkræver et 2% administrationsgebyr for hver.

I august opnåede virksomheden en stor sejr i retten mod Securities and Exchange Commission (SEC), hvilket styrkede mulighederne for at konvertere sin Bitcoin-fond til en spot Bitcoin ETF. GBTC-aktierne er steget i år som svar herpå.

Opdateringen følger fuldstændig lukning af operationer fra DCG’s kryptohandelsenhed Genesis sidste måned, som gik konkurs på grund af massiv eksponering over for andre kollapsede kryptofirmaer, herunder Three Arrows Capital, Alameda Research og FTX.

I modsætning til Grayscale bliver DCG i øjeblikket forfulgt af regulatorer for, hvordan de har håndteret deres forhold til Gemini Earn – et detailkryptoindtjeningsfirma, der tillod, at deres kunders aktiver blev forvaltet af Genesis. Tilbage i juli sagsøgte Gemini DCG og dets administrerende direktør Barry Silbert for bedrageri ved at fejlagtigt repræsentere deres økonomiske situation over for deres virksomhed og forsøge at skjule et hul på 1,1 milliarder dollars på balancen.

NYAG Letitia James’ seneste søgsmål hævder det samme, men retter sig også mod Gemini selv for at tilbageholde information fra sine kreditorer og hævder, at virksomhedens “interne analyser af Genesis viste, at virksomhedens økonomi var risikabel”.

Top  Risikoadvarsel: Værdipapirer og kryptovalutaer kan medføre totaltab - Vær opmærksom på de potentielle risici

DCG Blindet af Søgsmål

I sin Q3-opdatering sagde konglomeratet, at de blev “blændet” af NYAG’s søgsmål og argumenterede for, at der ikke er “nogen beviser for forkert opførsel fra DCG, Barry Silbert eller vores medarbejdere”.

“Hun har tidligere fremsat alt for brede påstande om hele vores branche i pressemeddelelser,” sagde DCG.

NYAG afsluttede en sag mod kryptofirmaerne Bitfinex og Tether i 2021 for angiveligt at blande kundens midler med virksomhedens midler. Hun sagsøgte også KuCoin sidste år for at liste flere uregistrerede værdipapirer på sin platform, hvoraf en angiveligt inkluderede Ethereum.

Siden 2022 har DCG udbetalt 225 millioner dollars i gældsbetalinger til Genesis’ kreditorer.

Administrerende direktør Silbert delte også i opdateringen, at hans niårige datter kæmper med en kræftdiagnose.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button