AltcoinsCardanoDogecoin

Digital Currency Group Successfully Settles Over $1 Billion in Debt: Genesis Included

Blockchain-firma afslutter gældsafvikling på over 1 mia. dollars

Digital Currency Group (DCG) har med succes afviklet over 1 mia. dollars i gæld, herunder det betydelige beløb på næsten 700 mio. dollars, som skyldtes deres fallerede datterselskab, Genesis.

Meddelelsen kom fra DCG’s administrerende direktør, Barry Silbert, der brugte det sociale medieplatform X til at dele nyheden.

Gældsafviklingsprocessen begyndte efter, at Genesis i september indgav et søgsmål mod DCG og deres tilknyttede selskab, DCG International Investments (DCIG). Genesis ønskede at inddrive cirka 627 mio. dollars i lån, der var forfaldne i maj 2023. Dog indgik parterne i slutningen af november en aftale om en tilbagebetalingsplan med det formål at afvikle den udestående saldo inden april 2024.

I sit opslag sagde Silbert, at virksomheden har tilbagebetalt de midler, de lånte fra Genesis, og understregede yderligere DCG’s samlede gældsafvikling på over 1 mia. dollars, på trods af udfordringerne, som branchen stod overfor.

“Jeg er spændt på branchens næste kapitel og DCG’s ledende rolle i det,” tilføjede Silbert.

DCG har frigivet en officiel erklæring, hvor de bekræfter, at alle nuværende forpligtelser er blevet opfyldt i henhold til aftalen om gældsafvikling.

Udfordringerne, som Genesis stod overfor, opstod i 2022, da Three Arrows Capital, en krypto-hedgefond, stod overfor problemer, hvilket førte til likviditetsproblemer for Genesis. Efterfølgende forværrede nedturen for FTX yderligere Genesis’ udfordringer og resulterede til sidst i, at selskabet indgav konkursbeskyttelse efter kapitel 11 i januar 2023.

Sidste måned indgik Genesis og DCG en aftale om at afslutte det langvarige søgsmål, der havde til formål at inddrive 620 mio. dollars fra DCG. I henhold til aftalen forpligtede DCG sig til at afvikle deres udestående lån på 324,5 mio. dollars inden april 2024. Aftalen giver Genesis mulighed for at forfølge eventuelle ubetalte beløb.

Top  Vitalik Buterin præsenterer en konceptuel arkitektur for en Zero-Knowledge Ethereum Virtual Machine til Ethereum-netværket

Den foreslåede aftale kom, efter at Genesis indledte et søgsmål mod DCG tilbage i september. Retssagen havde til formål at tvinge DCG til at tilbagebetale forfaldne lån på omkring 620 mio. dollars. I oktober indgav Gemini et søgsmål mod DCG og deres administrerende direktør, Barry Silbert, for angiveligt at have snydt kreditorer. Søgsmålet kom, efter at Cameron Winklevoss, milliardæren og medstifteren af krypto-platformen Gemini, fremsatte sit “bedste og endelige tilbud” i konkursomstruktureringen af digital aktieudlåner Genesis. Planen inkluderede 1,5 mia. dollars i henstandsbetalinger og nye lån, en henstandsbetaling på 275 mio. dollars, en gældstranche på 355 mia. dollars, der forfalder om to år, og en gældstranche på 835 mia. dollars, der forfalder om fem år.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button