AltcoinsCardanoDogecoin

Do Kwon forventes at gå glip af starten på SEC-rettssag på grund af forsinkelser i udleveringen

Do Kwon, medstifter af Terraform Labs, forventes at gå glip af begyndelsen på sin retssag med US Securities and Exchange Commission (SEC) på grund af forsinkelser i hans udlevering fra Montenegro. Retssagen, der var planlagt til at begynde sidste måned, blev udskudt til den 25. marts på Kwons anmodning.

SEC indgav et søgsmål mod Terraform Labs og dets stiftere i februar 2023, hvor de anklagede dem for deres påståede involvering i kollapset af TerraUSD (UST) og Luna (LUNA) kryptovalutaerne i maj 2022. Myndighederne estimerer, at denne begivenhed forårsagede ca. 40 milliarder dollars i tab på kryptomarkederne.

Do Kwon Søger Ikke Udsættelse af Retssagsdato

Kwons advokat, David Patton, indgav et brev i en føderal domstol i Manhattan, hvor de erklærede, at Kwon ikke ville anmode om en udsættelse af retssagsdatoen, uanset hvornår udleveringsprocessen er afsluttet, rapporterede Reuters.

SEC hævder, at Terraform Labs og Kwon vildledte investorer angående stabiliteten af UST, en stablecoin designet til at opretholde en konsekvent pris på 1 dollar.

Derudover hævder søgsmålet, at der blev givet en forkert fremstilling af, hvordan en populær koreansk mobilbetalingsapp brugte Terraform blockchain til transaktionsskødet.

Terra-stifteren fastholder sin uskyld og står over for separate amerikanske strafanklager. Han har været tilbageholdt i Montenegro siden sin anholdelse i marts 2023.

Do Kwon Udleveret til USA frem for Sydkorea

Som tidligere rapporteret afgjorde en domstol i Podgorica, Montenegro, at udlevere Kwon til USA, hvilket overskred hans foretrukne udlevering til sit hjemland, Sydkorea.

Imidlertid appellerer Terra-stifteren afgørelsen, og hans lokale advokat Goran Rodic hævder, at den var baseret på “unøjagtige oplysninger” om ankomstsekvensen af udleveringsanmodninger.

Top  Er der lys for enden af tunnelen for Ethereum-ETF'er? Analyse tyder på stigende optimisme trods faldende chancer for godkendelse.

Kwons advokat hævdede tidligere, at ifølge forfatningen skulle Kwon udleveres til Sydkorea og ikke USA.

I en vedlagt erklæring til Pattons brev gav Rodic udtryk for sin tro på, at Kwons udlevering ikke ville finde sted før udgangen af ​​marts på grund af “uforudsete fejl” begået under Montenegrinske retssagsforløb.

Tidligere, i december 2023, konkluderede US District Judge Jed Rakoff, der overvåger SEC-sagen, at Terraform Labs og dets stifter havde overtrådt amerikansk lov ved ikke at registrere UST og LUNA.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button