AltcoinsDogecoin

Dogecoin kursen stiger og falder: Analyse af hindringer på vejen til 0,10 USD

Artiklen om Dogecoin’s kursudvikling og prognose

Den 20. august oplevede Dogecoin en stigning på seks procent, da den forsøgte at ramme $0,11. Denne stigning blev også afspejlet i handelsvolumen, som ligeledes steg markant.

Kort tid efter disse gevinster har Memecoin imidlertid mistet alle disse gevinster igen. Selvom DOGE-indehavere måske håber på yderligere stigninger, indikerer denne analyse, at det kan blive vanskeligt.

Dogecoin Kurs står overfor hindringer

Data fra Santiment viser, at Dogecoins realiserede kapitalisering har nået et månedligt lav på $12,43 millioner. Denne indikator fungerer som en samlet kostbasis for mønter på en blockchain.

Ifølge denne metode er den realiserede kapitalisering værdien af alle mønter på tidspunktet for deres seneste bevægelse. En stigning i denne værdi indikerer, at kryptocurrency kunne blive vurderet højere, da billigere mønter blev udstedt.

Dog en nedgang skyldes ofte kapitulation, da kryptokurser kan vurderes lavere, fordi dyrere mønter blev udstedt. Med hensyn til ovenstående teser kunne det være vanskeligt for DOGE-kursen at springe over $0,10, på trods af tidligere bullish signaler.

En anden indikator, der antyder, at Dogecoin kunne møde vanskeligheder, er likviditetsvarmekortet. Dette varmekort forudsiger prisniveauer, hvor store likvidationer kan forekomme.

Desuden måler varmekortet prisretningen baseret på koncentrationen af likviditet inden for et område. Især viser høj likviditet i et prisområde, markeret med gult, større sandsynlighed for, at kryptokurs bevæger sig i den retning.

Som det ses nedenfor, viser varmekortet en høj koncentration omkring det samme niveau af $0,10 i de seneste 24 timer. Hvis dette ses fra en syvdagesperspektiv, forbliver det det samme. Hvis der ikke sker noget, kunne DOGE-kursen sidde fast ved $0,10 på kort sigt.

Top  Worldcoin Foundation indfører ny belønningsstruktur til Orb-operatører

DOGE Kursprognose: Hindringer ved $0,10

Den tekniske perspektiv giver mere indsigt i den potentielle kursbevægelse for DOGE. Ifølge dagligdiagrammet forbliver Relative Strength Index (RSI) under den neutrale 50,00-marke. Som en teknisk oscillator, der måler momentum, indikerer en værdi under midtpunktet, at mønten endnu ikke er ude af den bearisk dominans.

Selvom RSI-værdien er steget, skal den springe over 50,00-punktet for at bekræfte den bullish tendens. Derfor er det ikke urealistisk at konkludere, at Dogecoin-kursen fortsat kunne svinge under $0,09 og $0,10, medmindre den nævnte betingelse opfyldes.

Et kig på Fibonacci-retracementniveauer giver yderligere indsigt i prognosen. Typisk identificerer denne indikator prisniveauer, som en kryptovaluta kunne nå. På tidspunktet for denne artikel svæver DOGE omkring tilbagetrækningsområdet på $0,10, hvor 23,6 procent Fib-niveauet befinder sig. Hvis markedsforholdene forbliver uændrede, kan kursen have svært ved at overstige dette punkt.

En stigning i købspresset kan dog ændre situationen. Hvis det sker, kan DOGE-kursen forsøge at nå $0,13, hvor 61,8 procent Fib-niveauet befinder sig. Men hvis det brede marked bryder sammen, som det skete den 5. august, kan Dogecoin-kursen igen falde til $0,080.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button