AltcoinsCardanoDogecoin

Donald Trump introducerer den nye “MugShot” NFT-samling – inkluderer middag med Trump og et stykke af hans arrestationsdragt.

Donald Trump introducerer ny MugShot NFT-kollektion

Den tidligere præsident Donald Trump har introduceret sin seneste “MugShot” -udgave NFT -kollektion, der henviser til hans tidligere anholdelse.

Prisen for en digital handelskort i “MugShot” -udgaven er 99 dollars og repræsenterer ikke kun Trumps retshistorie, men tilføjer også en ny dimension til hans tidligere digitale indsamlerinitiativer. Købere, der køber 47 eller flere af disse kort, som et nik til Trumps potentielle tilbagevenden som den 47. præsident i USA, vil blive tildelt en eksklusiv middag med Trump på Mar-a-Lago samt et stykke af det tøj, han bar under sin anholdelse i august.

Denne nye udgivelse af “MugShot” har også vakt interesse på det digitale indsamlermarked og genoptændt interessen for Trumps tidligere NFT’er, hvilket har ført til en betydelig stigning i deres markedsværdi.

På trods af kritik fra repræsentant Dean Phillips om Trump’s begrænsede forståelse af cryptocurrencies, har han frigivet disse kort i december 2022. Phillips, der er demokratisk kandidat til præsidentvalget i 2024, påpegede behovet for mere informeret lederskab i den digitale aktivlandskab og understregede den manglende forståelse fra både nuværende og tidligere præsidenter.

Ifølge en økonomisk indberetning i august ejer Trump mellem 250.000 og 500.000 dollars i digitale aktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Block Inc. og Jack Dorseys store fyringsrunde: Mål om at reducere medarbejderantallet med op til 10.000.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button