AltcoinsCardanoDogecoin

Dutch Cryptocurrency Exchange Bitvavo Receives Regulatory Approval in France for Expansion Plans

Den hollandske cryptocurrency-børs Bitvavo har modtaget regulatorisk grønt lys i Frankrig for at fungere som en udbyder af digitale aktiver.

I en pressemeddelelse fra den 23. november offentliggjorde virksomheden milepælen og gentog sine bredere ekspansionsplaner med håb om at blive den største krypto-børs i Europa.

At modtage den længe ventede regulatoriske godkendelse fra den franske tilsynsmyndighed Autorité des marchés financiers (AMF) tillader virksomheden at lancere sine produkter og tjenester på det lokale marked.

Frankrig forbliver et regionalt knudepunkt for de fleste virksomheder, der ønsker at udvide deres rækkevidde i Europa, da dets regulatorer har understreget behovet for at beskytte og operere inden for et rammeværk, der beskytter alle parter.

Især har vedtagelsen af Markets in Crypto Assets (MiCA) forordningen gjort Europa tiltrækkende for globale investorer, idet licensregimet er blevet lettere, og interessenternes beskyttelse er blevet styrket.

Mark Nuvelstigen, administrerende direktør for Bitvavo, mener, at Europa kan ændre spillet for krypto over hele verden med sit enlands kryptolicensregime, hvor en tilladelse er nok til at operere i hele regionen.

Nuvelstign beskrev det franske marked som en stor mulighed for virksomheden, idet nyere undersøgelser viser en stigning i antallet af borgere, der bliver eksponeret for digitale aktiver. Udtalelsen henviste til en nylig undersøgelse, hvor franske borgere ejer 9% af krypto i deres investeringsportefølje, hvilket gør det til den næstmest populære aktivklasse i landet.

Bitvavos ekspansionsplan
Virksomheden planlægger at lancere flere produkter og tjenester over hele kontinentet, da den forbereder sig på at blive den største digitale aktivbørs på kontinentet.

Ifølge administrerende direktør vil børsens 1,5 millioner brugere få fornyet tillid til at lade ekspansionsplanen fortsætte, mens de fortsætter deres krypto-rejse.

Top  Flere kinesiske virksomheder betaler deres medarbejdere med digital yuan

“Dette nye milepæl kommer efter virksomheden har sikret sig regulatorisk godkendelse i Østrig efter indgivelse af ansøgninger til større regionale markeder. Virksomheden understregede overholdelse af regulatoriske bestemmelser og beskrev sin drift som fuldt ud i overensstemmelse med gennemsigtige transaktionsgebyrer og licensering.

Bekymringer er rejst blandt interessenter over Binance’s forlig med Justitsministeriet (DOJ) om registrering for at undgå eventuelle retssager fra myndighederne i fremtiden.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button