AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Elizabeth Warren kritiserer kryptoindustrien og store tech-firmaer: Kræver fair regulering og begrænsninger

United States Senator Elizabeth Warren har understreget behovet for en lovlig “level playing field” i kryptobransjen og har opfordret til begrænsninger på store teknologiselskabers udvikling af kunstige intelligens (AI) modeller.

I et Bloomberg Television-interview den 27. februar udtrykte Warren sin ønske om at samarbejde med kryptoindustrien samtidig med at hun taler for retfærdige regler.

Warren argumenterede for, at i finanssystemet skal alle følge de samme regler.

“Min holdning er, at det er den samme type aktivitet, den samme slags risiko, og bør have den samme type regulering… Jeg leder ikke efter mere komplicerede regler eller noget hårdere; jeg vil bare have en fair konkurrence,” sagde Warren.

Warren siger, at kryptoindustrien beder om “Masser af plads”

Ifølge hende er opnåelsen af en fair konkurrence blevet hindret af påstande fra kryptoindustrien om, at der er behov for indrømmelser for at sikre dens overlevelse.

Warren fremhævede ransomware-svindlere, narkotikahandlere, menneskehandlere og terrorister som eksempler på aktører, som industrien ønsker lempelser for.

For at imødegå bekymringer vedrørende hvidvaskning af penge i krypto-verdenen har Warren foreslået Digital Asset Anti-Money Laundering Act.

Lovgivningen sigter mod at behandle decentraliserede teknologier, herunder blockchain noder, valideringsenheder, ikke-fortrolige tegnebøger og softwareudbydere, som finansielle institutioner på linje med traditionelle banker og aktiemæglere.

Dog har lovforslaget mødt kritik fra branchens ledere, organisationer og foreninger, som hævder, at det er uegnet til teknologien og kan hæmme innovation og investeringer, potentielt presse dem ud af landet.

Ud over sit fokus på kryptoindustrien har Warren også rettet fokus mod store teknologiselskaber som Microsoft, Google og Amazon inden for området for AI.

Top  BCB Group Afskediger CEO og Oplever Række Ledelsesmæssige Overskridelser

Hun gav udtryk for sin hensigt om at forhindre disse virksomheder i at bruge deres størrelse og ressourcer til at dominere udviklingen af store sprogmodeller.

Warren mener, at en sådan dominans kunne hæmme konkurrence og innovation, især inden for nye AI-områder som chatbots.

Warren reagerer på udfordring fra John Deaton

Sidste uge påstod Warren, at et velhavende medlem af “kryptolobbyen” sigter mod at fortrænge hende fra hendes plads på Capitol Hill.

Ifølge Fox Business-journalisten Eleanor Terret hævdede Warrens kampagneteam, at hun “ikke er bange” for den nye udfordring, men vil “skulle forberede sig” på at konkurrere mod så magtfulde interessegrupper.

“Siden jeg begyndte at tale om at beskytte forbrugere mod kryptosvindel og få den industri til at følge de samme grundlæggende regler som banker og alle andre finansielle institutioner, har kryptolobbyen sat en skive på min ryg,” skrev Warren i et nyligt brev til tilhængere.

Deaton, der har over 317.000 følgere på Twitter, er bedst kendt som en krypto-støttende advokat, der forsvarede over 75.000 XRP-indehavere under Ripples flere år lange retssag med reguleringsmyndighederne, der sluttede sidste år.

Han var også en ivrig støtte til Grayscale i deres retssag mod Securities and Exchange Commission (SEC), og antydede ofte, at agenturet handlede i ond tro mod krypto som helhed.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button