AltcoinsCardanoDogecoin

EU går efter Ruslands krypto-assets med nye sanktioner

EU pålægger Rusland skrappere sanktioner med fokus på kryptovaluta

Europæiske Union (EU) har afsløret detaljerne om deres seneste pakke med sanktioner mod Rusland, der også omfatter bestemmelser om kryptovaluta, i en ny Q&A offentliggjort denne uge.

Indførelse af forbud og lukning af smuthuller

Ifølge Q&A’en, der er offentliggjort på Den Europæiske Unions Kommissions hjemmeside, søger de opdaterede sanktioner “at pålægge yderligere import- og eksportforbud mod Rusland, bekæmpe sanktionsomgåelse og lukke smuthuller.”

Især sigter de opdaterede sanktioner mod “at begrænse omgåelse af forbuddet mod levering af kryptovaluta-aktiver, tegnebog, konto eller varetjenester til russiske personer og beboere ved at inkludere et forbud mod russiske statsborgere eller fysiske personer bosiddende i Rusland fra at eje eller kontrollere, eller besidde nogen poster i de juridiske personer, enheder eller organer, der leverer sådanne tjenester.”

Stramning af sanktioner

Ud over de skrappe krypto-bestemmelser inkluderer den seneste sanktionspakke skrappere regler for indefrysning af aktiver, strammere energiforanstaltninger og stærkere anti-omgåelsesforanstaltninger.

Derudover kræver sanktionerne yderligere indefrysning af aktiver tilhørende 140 centrale aktører og enheder, der har vist støtte til Ruslands krig af aggression mod Ukraine, herunder militære forsvarsfirmaer og personale, dem der er ansvarlige for den russiske “omlæring” af ukrainske børn, og orkestratorer af nylige svigagtige valg afholdt på besat ukrainsk territorium.

Krypto i front for russiske krigsforsøg

Den seneste sanktionspakke mod Rusland er den 12. lancering af Den Europæiske Union siden februar 2022 efter Vladimir Putins indledende invasion af Ukraine.

Top  Australsk bank samarbejder med Chainlink Labs og ADDX om tokeniserede realverdensaktiver

I begyndelsen af foråret 2022 blev russiske betalinger til europæiske krypto-tegnebøger begrænset til 10.000 euro.

Imidlertid strammede EU i efteråret 2022 sit forbud mod alle krypto-aktiver ved at forbyde alle krypto-aktie-tegnebøger, konti og varetjenester i et forsøg på at dæmpe Ruslands krigsforsøg.

“EU står fast med Ukraine og dets folk”

Trods Ruslands nylige invasion af Ukraine er det ikke første gang, landet er blevet ramt af internationale straffe for dets aggressive taktik i det østlige europæiske land.

Tidligere pålagde EU sanktioner mod Rusland for at destabilisere regionen i 2014.

“EU står fast med Ukraine og dets folk og vil fortsat stærkt støtte Ukraines økonomi, samfund, væbnede styrker og fremtidig genopbygning,” udtalte en nyligt offentliggjort pressemeddelelse fra EU. “EU’s sanktioner er kernen i EU’s respons på Ruslands uberettigede militære aggression mod Ukraine, da de nedbryder Ruslands militære og teknologiske evne, afskærer landet fra de mest udviklede globale markeder, berøver Kreml for de indtægter, det finansierer krigen med, og pålægger stadig højere omkostninger for Ruslands økonomi.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button