Altcoins

Fetch.ai fortsætter sin stigning med nytt all-time high og lancering af “Fetch Compute” – Hvad kommer nu for det stigende FET-økosystem?

Fetch.ai fortsætter sin imponerende stigning med nyt Allzeithoch

Fetch.ai viser sig at være ustoppelig i sit kursmod. Trods en mindre korrektion på det brede Kryptomarked i går, fortsætter Fetch.ai ufortrødent med at absorbere stød med imponerende lethed. Efter at have faldet til næsten 1,50 US-dollar, skød FET-kursen igen i vejret og nåede kortvarigt for første gang over 2 US-dollar.

Aktuelt ligger FET på 1,95 US-dollar, kun marginalt under sit Allzeithoch. Momentum er stadig ekstremt bullish, da kursen i løbet af de sidste 24 timer igen steg med 12 procent, og på ugebasis har den registreret en gevinst på over 70 procent.

Med denne massive kurspræstation bevæger FET sig igen ind i en fase af prisopdagelse. Fibonacci-forlængelsesniveauerne kan give information om mulige fremtidige kursudviklinger. Mulige mål kan derfor være ved 3,04 US-dollar (2,618 Fib), 4,18 US-dollar (3,618 Fib) og 4,88 US-dollar (4,236 Fib).

Er sådanne massive stigninger med endnu højere kursmål berettigede, eller er toppen snart nået? Dette er noget, som hver enkelt må evaluere for sig selv. Der er dog gode grunde til, at hypen kan fortsætte.

Fetch.ai’s ambitiøse “Fetch Compute” – en nøglesucces?

Den seneste stigning i FET-token skyldes ikke tilfældigheder. Fetch.ai Foundation annoncerede i går lanceringen af Fetch Compute og kunne dermed sikre investorernes interesse. I meddelelsen den 5. marts 2024 lyder det:
“Vi præsenterer: Fetch Compute 🖥️
Efter en investering på 100 millioner dollars i vores infrastruktur har vi sikret fremtiden for vores voksende økosystem med en decentral computerplatform, som giver adgang til avancerede AI-fokuserede NVIDIA-GPU’er.”

Fetch Compute-initiativet med brugen af avancerede Nvidia-GPU’er, herunder modellerne H200, H100 og A100, sigter mod at betydeligt øge innovationshastigheden inden for Fetch.AI-økosystemet.

Top  Kan IOTA 2.0 og Dezentralisierung stadig blive en realitet?

Denne strategiske investering, finansieret gennem Fetch Ecosystem Fund, sigter mod at give udviklere og brugere den beregningskraft, der kræves for at udforske og udvikle avancerede modeller og løsninger. Dermed adresserer Fetch.ai det presserende GPU-mangel og sigter mod at etablere en ny standard for den globale AI-udviklerfællesskab.

Fetch.ai’s administrerende direktør, Humayun Sheikh, understregede Fetch Compute’s transformative karakter:
“Fetch Compute er ikke blot en investering i infrastrukturen, men også i fremtiden for AI og i økosystemet af innovative udviklere, som flytter grænserne for, hvad der er muligt med vores platform.”

Sheikh uddybede yderligere betydningen af dette initiativ:
“Ved at forbinde omfattende beregningsressourcer med vores unikke Compute Credit System sikrer vi, at vores fællesskab har den nødvendige støtte og de værktøjer, der er nødvendige for at realisere deres visionære AI-projekter.”

Denne strategiske udvidelse øger ikke kun FET-tokenets værdi, men styrker også Fetch.AI’s infrastrukturmæssige kapaciteter.

Med sin søgebaserede AI-chatgrænseflade DeltaV transformerer projektet allerede, hvordan brugere interagerer med forskellige tjenester og definerer dermed en helt ny søgeoplevelse.

Med lanceringen af Fetch Compute cementerer Fetch.ai sin vision om en mere intelligent, effektiv og stadig mere forbundet AI-verden og bevæger sig yderligere frem som en førende AI-blockchain-løsning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button