AltcoinsCardanoDogecoin

FIFA Collaborates with Modex to Launch Digital Collectibles for FIFA Club World Cup 2023

FIFA og Modex samarbejder om lancering af digitalt samlerobjekt

FIFA, den berømte internationale fodboldstyrende instans, har annonceret en ny digital samleobjektsamling i sit første samarbejde med tech-firmaet Modex – med nogle bemærkelsesværdige fordele.

‘FIFA+ Collect’ vil lancere det “dobbelt digitale samleobjekt” til FIFA Club World Cup Saudi Arabia 2023, ifølge en pressemeddelelse.

Den første lancering af 100 digitale samleobjekter vil være tilgængelig den 15. december. Det vil indeholde “de sjældneste samleobjekter, der giver mulighed for at sikre billetter til FIFA World Cup 26-finalen.”

Modexs administrerende direktør, Francesco Abbate, udtalte, at

“The FIFA Club World Cup lover at blive 10 spændende dage, og med lanceringen af samleobjekter, der kan sikre adgang til faktiske FIFA-kampgenstande og FIFA-verdensmesterskab 26 finalen, er der en ekstra incitament for fans til at deltage.”

Flere samleobjekter vil blive lanceret på FIFA+ Collect-platformen under FIFA Club World Cup, som begynder i dag i Jeddah, Saudi-Arabien. De vil vise store øjeblikke fra turneringen.

FIFA brugte oprindeligt Algorand som den officielle blockchain-platform. Denne gang vil det dog bruge Polygon-netværket til at præge sine ikke-fungible tokens (NFT’er).

FIFA meddelte, at i alt 900 digitale samleobjekter ville blive udstedt på Polygon den 19. december. NFT’erne vil også være tilgængelige på OpenSea-markedet.

Mere på vej

FIFAs chef for forretningsudvikling, Romy Gai, sagde, at siden lanceringen af FIFA+ Collect har været “enormt” populær globalt. Fans over hele verden har fået mulighed for “at eje en del af fodboldhistorien.”

Gai angav yderligere, at foreningen har planer om fremtidige digitale samleobjekter.

“Disse nye lanceringer, både i år og i fremtiden, vil give fodboldfans en unik og innovativ måde at forbinde sig med sporten på, samtidig med at de bidrager til væksten af det digitale samleobjektmarked.”

Top  Legendarisk Shiba Inu "Doge" er død - men arven lever videre i krypto-verdenen.

Ifølge FAQ-siden har FIFA bemærket, at fodboldens fanskare er ved at ændre sig. Fans søger nu at engagere sig med verdens mest populære spil på “nye og spændende måder.”

Derfor har foreningen oprettet platformen for at gøre FIFA’s digitale samleobjekter tilgængelige for alle fodboldfans. Med det hævdede organisationen, at den giver en “tilgængelig mulighed” for fans at engagere sig med spillet og “demokratiserer evnen” til at eje en del af World Cup.

Hvad angår platformen, beskrives FIFA+ Collect som et overkommeligt og inklusivt marked for digitale samleobjekter. Mens der i øjeblikket ikke er nogen sekundær markedsplads, “åbner den snart”, sagde FAQ’en.

I mellemtiden tilbyder FIFA+ Collect ud over FIFA World Cup digitale samleobjekter med mindeværdige øjeblikke i FIFA Women’s World Cup-historien.

Tidligere annoncerede FIFA Crypto.com som den eksklusive sponsor af handelsplatformen for kryptovaluta for FIFA World Cup Qatar 2022.


Læs mere:

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button