Altcoins

Filecoin steigert die Effizienz mit Watermelon Upgrade (nv21) und Memeinator kooperiert mit Virgin Galactic für 250.000 $-Raumflug – Spannende Entwicklungen in der Krypto-Welt.

Filecoins Watermelon Upgrade (nv21)

Filecoin har afsluttet sin Watermelon-opgradering (nv21) og introduceret afgørende ændringer for at forbedre netværkets evne.

Landing af nv21-netværksopgraderingen på mainnet er her! Denne opgradering med kodenavnet “Watermelon”, landede netop tirsdag den 12/12. Læs mere om det 🍉↓ Denne opgradering bringer en bølge af forbedringer og nye funktioner med sig med henblik på at styrke nettets effektivitet og robusthed. – Filecoin Foundation (@FilFoundation) 14. december 2023

En af de vigtigste ændringer er den markante forlængelse af den maksimale bindingsperiode for sektoren fra 1,5 år til 3,5 år. Dette strategiske skridt sigter mod at opmuntre lagertilbydere (SP’er) til at forpligte sig til længere perioder for at forbedre lagerkapaciteten og muligvis øge efterspørgslen. Før denne forhøjelse var SP’erne begrænset til en forpligtelse på 1,5 år, hvilket forhindrede langsigtede investeringer trods betydelig efterspørgsel.

Desuden strømliner implementeringen af Synthetic PoReps eller Proof-of-Replication-datagemmeprocessen. Opgraderingen reducerer størrelsen af midlertidigt gemte data fra 400 GiB til 25 GiB, uden at det går ud over protokollsikkerheden. Gennem denne optimering kan Filecoin opnå en yderligere tætning gennemløb på 25 %, som i sidste ende vil føre til besparelser ved forsegling af Capacity Commitment (CC)-sektorer.

Fremtidsudsigterne for Filecoin

Selvom Filecoin (FIL) handles til $4,76 og har oplevet et tab på 6,35 % i løbet af de seneste 7 dage, er handlende optimistiske.

Det forventes, at den nye opgradering vil have en positiv indflydelse på Filecoins markedsposition og føre til øget effektivitet, sikkerhed og omkostningseffektivitet.

Vorverkauf von Memeinator und Raumflug von Virgin Galactic

En ny Meme-Coin ved navn Memeinator udvikler sig til en betydelig aktør på dette område. Med en futuristisk vision sigter Memeinator mod at dominere markedet med innovative produktlanceringer, stærkt markedsføring og et actionfyldt Memeinator-spil.

Top  19 millioner XRP Tokens bevæger sig - Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Memeinator befinder sig i øjeblikket i forsalgsfasen og tilbyder entusiaster muligheden for at deltage, før prisen eksploderer.

Memeinators tokenøkonomik omfatter strategiske tildelinger, herunder forsalg, markedsføring, udvikling, tilvejebringelse af børslikviditet og en konkurrencepool. Roadmappen skitserer de vigtigste faser, lige fra teamdannelse til endelig Meme-dominans på verdens største børser.

I et banebrydende skridt har Memeinator annonceret et samarbejde med Virgin Galactic og tilbyder sine forsalgsdeltagere muligheden for at vinde en rumflyvning til en værdi af $250.000. Dette ambitiøse giveaway tilføjer en unik dimension til Memeinators rejse, hvilket fanger kryptofællesskabet og strækker sig ud over den digitale verden.

Afslutning

Filecoins Watermelon-opgradering (nv21) markerer et betydeligt skridt inden for decentral lagringsteknologi, der både forbedrer bindingsperioden og forsegling gennemløb. Samtidig understreger Memeinators forsalg og samarbejdet med Virgin Galactic dynamikken på Meme-Coin-området.

Mens begge platforme udvikler sig, ser kryptofællesskabet med spænding frem til de næste kapitler i disse spændende kryptoprojekter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button