AltcoinsCardanoDogecoin

Finansielt tilsyn i De Forenede Arabiske Emirater opdaterer anti-hvidvaskningsregler for digitale aktiver

Den finansielle tilsynsmyndighed (FSRA), et finansielt regulerende organ i De Forenede Arabiske Emirater, har frigivet en opdateret version af sine regler om hvidvaskning af penge (AML) og sanktioner specielt tilpasset digitale aktiver.

I en officiel meddelelse den 21. december udtrykte FSRA sit engagement i at være på forkant med det stadigt udviklende finansielle landskab. Ændringerne i AML-regelbogen omfatter nuancerede ændringer relateret til digitale aktiver inden for rammerne af Financial Action Task Force’s (FATF) Travel Rule.

Det reviderede regelsæt håndhæver eksplicit FATF’s Travel Rule på digitale aktiver, hvilket kræver, at Virtual Asset Service Providers (VASP’er) deler specifikke kundeoplysninger, herunder afsenders og modtagers detaljer, under cryptocurrency-transaktioner.

Det primære mål med FATF Travel Rule er at øge gennemsigtigheden og sporbarheden i cryptocurrency-transaktioner, hvilket gør det vanskeligere for kriminelle aktører at udnytte anonymiteten af virtuelle aktiver til ulovlige aktiviteter.

Derudover forventes det, at de opdaterede regler vil have en betydelig indflydelse på virksomheder, der falder ind under AML-regelbogen, og adressere de evigt skiftende udfordringer og sikre et mere robust reguleringsmiljø inden for digitale aktiver.

Som reaktion på de ændrede regler bemærkede Ali Jamal, administrerende direktør for Cryptos Consultancy, at disse ændringer øger klarheden. Han understregede, at revisionerne sikrer overensstemmelse med De Forenede Arabiske Emiraters omfattende føderale reguleringsramme for at begrænse hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Jamal fremhævede vigtigheden af disse revisioner for autoriserede virksomheder og virksomheder inden for finanssektoren, med henblik på deres brede indvirkning på centrale interessenter i det finansielle økosystem.

Desuden roste CEO’en de dedikerede teams hos FSRA for deres kontinuerlige, ihærdige bestræbelser på at styrke det regulerende landskab. FSRA’s proaktive tilgang er i overensstemmelse med internationale standarder og understreger dets engagement i at fremme et sikkert og overholdende finansielt økosystem i De Forenede Arabiske Emirater.

Top  El Salvador har ingen intentioner om at sælge deres Bitcoin-beholdning - Præsidenten bekræfter profitøgning

De Forenede Arabiske Emiraters Progressive Crypto Sektor

I de senere år har De Forenede Arabiske Emirater strategisk bevæget sig væk fra sin historiske afhængighed af oliebeholdninger og har aktivt diversificeret sin fokus mod teknologi og finans.

Anerkende potentialet af digitale aktiver, har regeringen proaktivt etableret et reguleringsmiljø, der er både robust og tilpasningsdygtigt.

I løbet af de sidste to år har de Forenede Arabiske Emirater, især Abu Dhabi og Dubai, intensiveret deres reguleringsindsats for at tiltrække en global vifte af virksomheder centreret omkring digitale aktiver.

Denne tilgang har tiltrukket betydeligt talent og investeringer, og positioneret regionen som et dynamisk centrum for aktiviteter inden for digitale aktiver og opnået positiv eksponering.

Ifølge en nylig rapport fra Statista forventes det, at det krypto marked i de Forenede Arabiske Emirater vil opleve en årlig vækstrate på 10,53% mellem 2023 og 2028, hvilket resulterer i en samlet indtægt på 395,8 millioner dollars i 2028.

Statista forudser, at Emirat-regionen vil have 3,15 millioner krypto-brugere i 2028, og den bredere gennemtrængning vil stige fra 23,20% i 2023 til 29,85% i 2028.

Disse data stemmer overens med en rapport fra den professionelle netværks PwC, der rangerer De Forenede Arabiske Emirater som et af de førende lande i forhold til omfavning af kryptoregler, sammen med USA og Storbritannien.

PwC’s data fremhæver, at de Forenede Arabiske Emirater regeringen proaktivt har implementeret en omfattende krypto-reguleringsramme, AML-regler og Travel Rule.

Desuden er landet i øjeblikket i de avancerede stadier af at færdiggøre lovgivning vedrørende stablecoins.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button