AltcoinsCardanoDogecoin

Fintech-firma i USA hæver 9,5 millioner dollars til udvidelse af betalings- og pengenettoværk baseret på Solana

Fintech-firsen CFX Labs rejser 9,5 millioner dollars i talentsåd for at udvide deres Solana-baserede stablecoin-betalings- og overførselsnetværk. Den amerikansk-baserede selskab meddelte i en pressemeddelelse på onsdag, at finansieringen var overtegnet, med deltagelse fra Shima Capital, Decasonic, Antalpha, CMT Digital, Corazon Capital, Kraken Ventures, New Form Capital og Metropolitan Capital Bank & Trust fra Illinois.

Støtte til platformens potentiale

“Denne talentsåroller repræsenterer overbevisningen, som vores investorer har i vores platform og dens potentiale,” udtalte Nick Cavet, medstifter og administrerende direktør for CFX Labs. “CFX fremskynder ikke kun bevægelsen af penge; vi transformerer selve stoffet af den globale pengemovende for at låse helt nye monetiseringsmuligheder op for de virkelige producenter og forbrugere af vores fælles økonomi.”

Selskabet planlægger ifølge pressemeddelelsen at bruge midlerne på at fortsætte udviklingen af deres teknologi og styrke deres globale ekspansionsindsats med det formål at nå 1,2 milliarder mennesker inden andet kvartal af 2024.

Udvidelse af betalingsnetværk

CFX Labs’ betalingsnetværk letter overførsel af fiat dollars internationalt til lande som Indien, Mexico og Nigeria. Systemet udnytter selskabets egen stablecoin, fxUSD, og benytter Solana blockchain som betalingskanal til transaktioner.

Brugere har også adgang til muligheden for at starte pengeoverførsler fra convenience butikker på tværs af USA, såsom Walmart, CVS, Walgreens og Rite-Aid. Kunder kan høre kontanter og modtage digitale penge i CFX Labs ‘MoveMoney integrerede tegnebog.

MoveMoney har tiltrukket 4000 brugere siden lanceringen sidste måned, fortalte grundlægger Nick Cavet til CoinDesk.

Fremtiden for remitteringsnetværket

Virksomheden ser udvidelse af deres remitteringsnetværk som et centralt mål fremad. Ved at minimere unødvendige omkostninger og forbedre adgang til mere sikre midler håber virksomheden på at “stimulere økonomisk vækst, forbedre global handel, forbedre internationale remitteringer og reducere ulighed,” som det blev sagt i deres pressemeddelelse.

Top  Kamala Harris fører med 1% over Donald Trump på Polymarket's seneste 2024 valgprognose - Se de seneste tal her!

På grund af deres evne til at afvikle transaktioner næsten øjeblikkeligt, give lavere gebyrer og operere 24/7 på blockchain, er remitteringer et af de vigtigste anvendelsesområder for stablecoins. U.S. dollar-støttede stablecoins spiller en afgørende rolle i at forbinde traditionelle valutaer med blockchain-baserede digitale aktiver.

“Der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte mere meningsfulde og transformative finansielle systemer over hele verden, og det begynder med bedre adgang til effektive, sikre og hurtige betalingsoverførsler,” udtalte virksomheden i pressemeddelelsen. “CFX Labs’ betalingsnetværk står til at udvide ud over remitteringer internationalt mellem Amerika, til global internationale pengeoverførsler og remitteringer, et marked der er værdsat i billioner af dollars.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button