AltcoinsCardanoDogecoin

Flere end to tredjedele af krypto-projekter møder deres skæbne ifølge ny forskning

Næsten to tredjedele af krypto-projekter, der blev lanceret i de seneste år, er blevet defekte ifølge en nylig analyse af over 12.000 krypto-projekter. Rapporten, udført af AlphaQuest og Storible, fandt ud af, at 72% af de projekter, der blev skabt i løbet af 2020-2021, mislykkedes. Desuden blev der konstateret, at mere end 8.850 ud af 12.343 krypto-projekter er blevet ugyldige det seneste år. Fremkomsten af defekte mønter blev værst i 2023, hvor næsten 60% af projekterne forsvandt. Samlet set viste studiet, at 65% af krypto-projekter var defekte inden 2023. Terra og Cardano-økosystemerne blev identificeret som værende de med flest defekte mønter. Kriterierne for “døde” projekter omfatter lav handelsvolumen, lav likviditet, inaktive eller slettede Twitter-konti, inaktive websites og fjernelse fra CoinMarketCap. Rapporten fremhævede nogle fællestræk blandt de mislykkede projekter. 93% led af lav likviditet eller handelsvolumen, mere end halvdelen havde inaktive eller slettede Twitter-konti eller websites, og næsten halvdelen var blevet fjernet fra store platforme som CoinMarketCap. Den gennemsnitlige levetid for krypto-projekter var tre år, mens defekte projekter i gennemsnit kun overlevede 2,21 år. Kun 22,40% af krypto-projekterne overlevede længere end fire år.

Rapporten konkluderer, at kryptobranchen stadig har potentiale, men opfordrer til klog investering og læring fra tidligere erfaringer. Det understreges, at det er vigtigt at håndtere udfordringer og omfavne teknologiske fremskridt, samt at anerkende kryptovalutaens betydning for fremtidens finansverden.

Den utvetydige betydning af kryptovaluta for at forme fremtidens finansverden opfordrer investorer til at tage sig af overveje investeringer, idet man anerkender branchens transformationspotentiale og understreger vigtigheden af risikostyring.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button