AltcoinsCardanoDogecoin

Floki pris forudsigelse som FLOKI skyder op med 30% og bliver top 100 krypto i verden – Er hvaler igen ved at købe?

Floki-prisen stiger med 25% i løbet af 24 timer, mens den bredere kryptomarked falder med 1,5%

Floki-prisen har oplevet en bemærkelsesværdig stigning på 25% inden for det seneste døgn, med et spring til $0.00003824, mens det bredere kryptomarked falder med 1,5% i dag. På en uge er FLOKI steget imponerende 100%, og på en måned er stigningen på hele 143%. Denne formidable præstation har gjort det muligt for Floki Inu at træde ind i top 100 af kryptovalutaer. Denne positive udvikling kommer efter lanceringen af Floki Inus egen tokeniseringsplatform, TokenFi, der lover at booste adoptionen af meme-tokenet. Med kryptomarkedet i fremgang de seneste dage kan Floki-prisen stige endnu mere i løbet af weekenden.

Floki-prisprognose: Kan FLOKI stige yderligere og blive en af verdens top 100 kryptovalutaer?

FLOKI’s pris er brudt ud de seneste dage som følge af de positive nyheder om TokenFi. Dette afspejles i indikatorerne, hvor den relative styrkeindeks (RSI) stadig ligger over 80 efter en kraftig stigning tidligere på ugen. Selvom en RSI over 80 tyder på, at en aktiv er overkøbt, fortæller FLOKI’s 30-dages gennemsnit en lidt anderledes historie, idet det endnu ikke har overskredet sit 200-dages gennemsnit. Og med en betydelig afstand mellem de to gennemsnit antyder dette, at altcoinet potentielt kan stige yderligere, før det korrigerer sig. En yderligere støtte til denne positive opfattelse er møntens handelsvolumen i løbet af 24 timer, der er steget fra lidt over $6 millioner for en måned siden til $300 millioner i dag. Dette signalerer en massiv interesse for FLOKI, hvor hvaler formentlig udgør en stor del af denne stigning. Som tidligere nævnt er den største faktor i FLOKI’s stigning sandsynligvis lanceringen af TokenFi, som Floki Inu annoncerede i går.

Top  Staking-platforme implementerer selvgrænse for at bevare decentraliseringen af Ethereum-netværket

TokenFi løsner op for et trillion-dollar tokeniseringsindustri og kan give FLOKI et yderligere boost

Floki har lanceret en krypto- og aktie-tokeniseringsplatform ved navn TokenFi for at udnytte det trillion-dollar store marked for tokenisering. Ifølge Floki Inus officielle meddelelse vil platformen muliggøre tokeniseringen af virkelige aktiver og skabelsen af markeder for sådanne tokens. Dens store samarbejdspartner inden for institutionel kapital er DWF Labs, der tidligere modtog næsten 16 milliarder FLOKI ved udgangen af september. Med en sådan støtte kan TokenFi meget vel blive en stor succes og øge efterspørgslen efter FLOKI. I så fald kan vi se, at altcoinet stiger til $0.000050 i de kommende uger, før det starter 2024 omkring $0.00010.

Andre meme-token-muligheder: Meme Kombat

Da FLOKI’s indikatorer nærmer sig eller allerede er i overkøbte positioner, kan handlere muligvis drage fordel af meme-token på begyndelsen af opcyklen. En måde at finde sådanne mønter er at se nærmere på præsalg, hvor de bedste præsalgsmønter ofte oplever en stor stigning, når de noteres på børserne for første gang. En af de sandsynligste præsalgs-token, der kan gøre dette, er Meme Kombat (MK), en ERC-20-kryptocurrency, der har indsamlet mere end $775.000 siden lanceringen af sin præsalg for et par uger siden. Meme Kombat har hurtigt samlet så mange penge på grund af sin unikke koncept. Platformen giver brugerne mulighed for at satse på AI-genererede kampe mellem populære meme-karakterer, hvor vinderne får belønninger i form af MK-token. En anden god indikation af dets tidlige succes er evnen til at vokse Telegram-kanalen til over 3.000 medlemmer. Dette indikerer et stærkt fællesskab og brugerbase, når platformen lanceres om et par måneder.
MK vil have et hårdt loft på 120 millioner tokens, hvoraf 50% vil blive solgt i præsalget. Yderligere 30% af denne forsyning er afsat til kamp- og stake-rewards, hvor holdere kan opnå en passiv indkomst ved blot at stække MK. Investorer kan købe MK på Meme Kombats officielle hjemmeside, hvor 1 MK i øjeblikket koster $0,1667. Denne pris vil stige til $0,1883 den 2. november, selvom den potentielt kunne stige endnu mere, når mønten noteres på børserne i slutningen af året.

Top  Cardano Kurs bei 0,36 $: Wird die wichtige Unterstützung halten?

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button