AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Executive Ryan Salame Sentenced to 7.5 Years in Prison for Crypto Exchange Charges

Sådan lyder historien om den tidligere FTX-executive, Ryan Salame, der netop er blevet idømt 7,5 års fængsel og en samlet erstatning på $11 millioner for kriminelle anklager i forbindelse med hans tid på SBF’s krypto-børs.

I oktober 2023 erklærede Salame sig skyldig i at drive en ulovlig pengeoverførselsvirksomhed og lave ulovlige politiske bidrag relateret til krypto-børsen. Han nægtede dog at samarbejde med føderale anklagere, hvilket potentielt kunne resultere i en længere straf for hans forbrydelser.

“Ryan Salame accepterede at fremme FTX’s, Alameda Research’s og hans medkonspiratorers interesser gennem en ulovlig politisk indflydelseskampagne og gennem en ikke-licenseret pengeoverførselsvirksomhed, der hjalp FTX med at vokse hurtigere og større ved at operere uden for loven,” udtalte U.S. Attorney Damian Williams. “Salames involvering i to alvorlige føderale forbrydelser underminerede offentlig tillid til amerikanske valg og finanssystemets integritet. Dagens dom understreger de betydelige konsekvenser for sådanne overtrædelser.”

Salame’s dom blev fastsat af dommer Lewis A. Kaplan, som for nylig beordrede SBF selv til at betale en bøde på $11 milliarder og tilbringe 25 år i fængsel for at have orkestreret kryptosvindelen i marts.

Bankman-Fried bliver i øjeblikket overført fra Metropolitan Detention Center til et fængsel i sin hjemstat Californien. Han appellerer dommen i sin sag efter en månedlang retssag i oktober 2023, hvor nogle af hans nærmeste venner og FTX-executives vidnede imod ham.

Salame, der er den første FTX-executive uden for Bankman-Fried, der er blevet dømt for sine forbrydelser, har gentagne gange benægtet kendskab til, at FTX har stjålet kunders midler.

Udover Salame forventes FTX’s tidligere Head of Engineering Nishad Singh, Alameda Research CEO Caroline Ellison og FTX-medstifter Gary Wang alle at blive dømt på et tidspunkt i det kommende kalenderår.

Top  Faktorer bag XRP-prisfald: Vindende investorer og mangel på købernes tillid

Salame er blevet pålagt at gennemføre tre års overvåget prøveløsladelse efter sin tid i fængsel.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button