AltcoinsCardanoDogecoin

FTX får lov til at sælge aktier i Anthropic: Bankerot kryptobørs har fået tilladelse til at sælge deres aktier i kunstig intelligens-firmaet Anthropic.

Bankerot kryptobørs FTX får lov til at sælge sine aktier i den kunstige intelligens-firma Anthropic, ifølge en ordre udstedt af den amerikanske forbundsdommer John Dorsey torsdag, rapporterer Reuters. FTX investerede $500 millioner i Anthropic tilbage i 2021 og holder en 7.84% andel i virksomheden ifølge retsdokumenter. Den amerikanske dommer godkendte FTX’s forslag om at sælge aktierne, efter den fallerede børs nåede en forlig i retten med en gruppe FTX-kunder, der havde modsat sig salget, ifølge rapporten.

Hvad er Anthropic

Der har været massiv hype omkring kunstig intelligens-startups. Anthropic blev grundlagt af Daniela og Dario Amodei, der tidligere arbejdede hos firmaet OpenAI og kunne snart gå på børsen. “Anthropic har fulgt en lignende vej som OpenAI, og har rejst $1.6 milliarder i finansiering indtil august 2023. Det har for nylig frigivet sin konkurrent til ChatGPT, Claude 2. Claude 2 chatbot er en generativ tekstplatform trænet ved brug af data skrabet fra internettet kombineret med menneskelig feedback,” ifølge en MarketBeat-rapport.

Virksomheden har også frigivet en hurtigere og billigere model til virksomheder kaldet “Claude Instant,” som også har konstitutionel AI designet til at reducere brandrisikoen.

Anthropic Vurderet til $18.4 Milliarder

I december var Anthropic i samtaler om at rejse $750 millioner i en finansieringsrunde ledet af Menlo Ventures. Denne finansieringsrunde ville værdisætte Anthropic til $18.4 milliarder, næsten 4.5 gange så meget som virksomhedens $4.1 milliarder vurdering tidligere på året.

Denne værdi har vakt håb blandt ofrene for FTX-kollapset, da FTX forventes at have tilstrækkelige midler til at tilbagebetale alle kunde- og kreditorkrav.

På den 11. februar indledte FTX’s skyldnere, under ledelse af administrerende direktør John Ray III, processen med at sælge Digital Custody Inc. (DCI) til CoinList. FTX havde tidligere købt datterselskabet i to separate transaktioner, en i december 2021 og den anden i august 2022, for i alt $10 millioner, ifølge Ruholamin Haqshanas ved Cryptonews.

Top  Shibarium: Shytoshi Kusama kündigt bevorstehenden Start der neuen Plattform an

Den nuhedengangsværende kryptobørs FTX har været involveret i en retslig kamp, der kunne strække sig over flere år, mens kreditorer forsøger at inddrive over $8 milliarder. Sagen, der blev indledt i november, involverer flere parter, der kæmper om de resterende aktiver, hvilket gør den mere kompleks og tidskrævende end andre kryptokonkursretssager, ifølge Alan R. Rosenberg, partner hos Markowitz Ringel Trusty & Hartog.

FTX har givet udtryk for, at det har til hensigt at tilbagebetale alle sine kreditorer, og har aktivt forsøgt at afhænde nogle af sine datterselskaber som en del af den løbende konkursproces.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button