AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Founder Admits Mistakes and Harm to Customers in Landmark Fraud Case

Bankman-Fried vidner i retten om bedragerisagen

Den kontroversielle FTX-grundlægger, Bankman-Fried, påbegyndte i dag sin formelle vidneforklaring foran juryen i sin landmærkebedragerisag. Dette kom efter hans “øve-sag” foran dommer Kaplan i går eftermiddag efter uenigheder mellem anklagemyndigheden og forsvaret om, hvad den anklagede kunne diskutere i sin vidneforklaring.

“A lot of people got hurt”

På vidneskranken hævdede den faldne FTX-grundlægger, at han havde til hensigt at “bygge det bedste produkt på markedet”, men endte med at gøre “det modsatte”. “A lot of people got hurt,” udtalte Bankman-Fried. Selvom Bankman-Fried benægtede at have bedraget kunder med vilje, indrømmede han at have begået “en række små fejl og en række store fejl”. “Den største fejl var helt sikkert ikke at have et risikostyringsteam,” konkluderede han.

Alameda Researchs rolle på FTX

Forsvaret argumenterede for, at selvom Alameda Research var den primære markedsskaber for FTX, udgjorde det kun 3% af alle ordrer i 2022. Ved at pege på FTX’s hurtige vækst hævdede Bankman-Fried, at Alameda Processede milliarder af dollars om dagen, der krævede sikkerhedsstillelse. Det var af denne grund, Bankman-Fried hævdede, at handelsvirksomheden havde brug for en stor kreditlinje.

Bankman-Fried vidnede også om, at Alameda Research kunne låne penge fra FTX-børsen “så længe vi mente, at risikoen blev håndteret”. En del af håndteringen af denne risiko involverede implementeringen af deres automatiserede risikomotor, som de mente var “bedre” end dem, der blev brugt på andre børser. Imidlertid blev risikomotoren i 2020 fastlåst i en feedback-løkke, der forårsagede en masse automatiseret de-udligningsbegivenhed, der potentielt kunne have kostet børsen billioner af dollars, hvis det ikke kunne rettes.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer oplever kursstigninger - få det fulde overblik her!

På dette tidspunkt instruerede Bankman-Fried FTX’s tekniske direktør, Gary Wang, og FTX’s chef for ingeniørvæsen, Nishad Singh, om at konstruere en funktion, der ville forhindre en “fejlagtig” likvidation af Alameda Researchs konto på FTX-børsen. Dette førte til oprettelsen af ​​”allow negative” koden og “delayed liquidation” -processen, selvom Bankman-Fried benægtede at have specifik viden om, hvordan de præcist fungerede.

“Jeg var ikke helt sikker på, hvad der skete på det tidspunkt”

Bankman-Fried vidnede også om, at kundefonde blev opbevaret i en sammenfoldet pung, mens FTX digitale aktiver blev holdt adskilt fra dem. Derudover hævdede FTX-grundlæggeren, at fiat-overførsler via cryptocurrency-børsen gik igennem Alamedas bankkonti. “FTX opbevarede ikke disse midler,” sagde Bankman-Fried, “Alameda gjorde det.” Disse overførsler blev derefter behandlet af et afregningsteam bestående af 5-10 personer, selvom Bankman-Fried “ikke var helt sikker på, hvad der skete på det tidspunkt.”

Bankman-Fried vil fortsætte sin vidneforklaring i eftermiddag.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button