AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Founder Sam Bankman-Fried Found Guilty on All Counts in Landmark Fraud Trial

Sam Bankman-Fried fundet skyldig i storstilet svindelsag

Landmærke-svindelsagen mod Sam Bankman-Fried nåede en hurtig afslutning torsdag aften, da juryen fandt ham skyldig på alle punkter efter kun få timers overvejelse. Bankman-Frieds forældre brød sammen, da juryen afslørede deres beslutning, mens tiltalte stod bevægelsesløs ansigt til ansigt med juryen.

En velbetjent sag

“Det var en meget godt gennemført sag af regeringens side,” siger tidligere amerikansk advokatassistent Kevin J. O’Brien. “Beviserne var substansielle … De havde fire samarbejdspartnere fra virksomheden, der vidnede om, at han var ansvarlig og traf alle de vigtige beslutninger.”

Juryens perspektiv

“Fra et jurymedlems synspunkt skal man forstå, hvordan det er at være jurymedlem,” sagde O’Brien. “De ønsker at være hjemme og nyde deres familie igen.”

Afgørende vidneforklaringer

Bankman-Frieds tidligere kæreste, venner og roommates trådte alle op som vidner imod ham under den intensive månedlange retssag. Bankman-Frieds forsøgte at forklare, at hans tidligere partner var ansvarlig for virksomhedens sammenbrud. Men hans tidligere partner hævdede i sin vidneforklaring, at Bankman-Fried var ansvarlig for virksomhedens problemer og at hun følte sig som en “underordnet partner” i deres romantiske forhold på grund af hans magtposition over hende på arbejdet.

Hvad sker der nu med SBF?

Bankman-Frieds forsvarsadvokat, Mark Cohen, erklærede kort efter at juryen kom frem med sin dom, at de planlagde at “kæmpe kraftigt imod anklagerne.” Forsvaret kan potentielt prøve at anke dommen med henvisning til Bankman-Frieds manglende adgang til sin ordinerede mængde Adderall under en del af retssagen.

Top  Mina Protocol Price Soars 81% YTD with Potential for Strong Gains in 2024

Sam Bankman-Fried afventer sin straf i Metropolitan Detention Center i Brooklyn og kan ifølge anklagemyndigheden idømmes en fængselsstraf på op til 110 år for syv svindelanmeldelser, herunder bedrageri, hvidvaskning af penge og sammensværgelse.

Dommen og fremtiden

“Sam Bankman-Fried begik en af de største svindelnummer i amerikansk historie,” sagde U.S. Attorney Damian Williams under en pressekonference uden for det føderale retslokale i Manhattan kort efter dommen blev annonceret. Williams påpegede, at selvom krypto er en ny industrikategori, er “denne slags svindel, denne slags korruption, så gammel som tiden selv.”

Bankman-Frieds dom vil blive afsagt den 24. marts 2024, og det er endnu uvist, hvor lang en fængselsstraf han vil modtage.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button