Altcoins

FTX genoptager salget af Solana-assets

FTX fortsætter med at sælge Solana (SOL) mens markedet falder

Solana (SOL) er stadig tæt forbundet med FTX, og selvom der er positive tendenser, har det svært ved at frigøre sig fra dette bånd. Nylige handlinger fra visse FTX-wallets har genstartet diskussionerne om forholdet mellem FTX og Solana.

FTX genoptager salget af Solana

Et tweet fra Lookonchain den 6. november afslørede, at FTX fortsætter med at sælge sine Solana-aktiver. Derudover har en adresse forbundet med FTX for nogle dage siden frigivet 3,96 millioner SOL.

“FTX solgte 3,96 mio. $SOL (160 mio. USD) for 2 dage siden og overførte 750.000 $SOL (30 millioner USD) til #Binance og #Kraken for 4 timer siden.” tweetede Lookonchain den 6. november 2023.

Denne adresse overførte også 750.000 SOL til salg til børserne Binance og Kraken, hvilket beløb sig til omkring 30 millioner amerikanske dollars.

Disse handlinger blev forventet, da den kriseramte børs har fået tilladelse til at likvidere sine aktiver.

Volumen og markedskapitalisering påvirkes

En undersøgelse af Solanas volumen og markedskapitalisering i de sidste 24 timer af AMBCrypto viste en betydelig nedgang. På tidspunktet for denne rapport var markedskapitaliseringen af SOL ifølge CoinMarketCap faldet med mere end 3%.

Denne nedgang kan skyldes den seneste nedgang i SOLs værdi i de sidste 48 timer.

Derudover var handelsvolumen på tidspunktet for denne rapport faldet med over 8%, hvilket indikerer, at antallet af handler på dette tidspunkt var faldet i forhold til den foregående handelssession.

Top  Qatar Central Bank vil teste store betalingsafregninger med den nyeste teknologi ved hjælp af CBDC

Derudover var det dominerende handelsvolumen primært præget af salgspresset.

Solana starter ugen uden stor drama

En gennemgang af Solanas daglige tidsramme viste, at virksomheden har lidt et værditab på næsten 4% i de sidste 48 timer. På tidspunktet for skrivelsen af denne artikel blev det handlet med et tab på over 1,7%, til en pris på ca. $40,4.

Dette fald fulgte et værditab på næsten 3% under den foregående handelssession. Det er uklart, om FTX-relaterede handlinger har spillet en rolle, da Solana har været overkøbt i lang tid.

Endelig forblev Relative Strength Index (RSI) linjen over 70-grænsen på tidspunktet for trykning. Retningen for trenden i de kommende dage vil afgøre, om det er en pris korrektion eller en nedadgående trend påvirket af FTX.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button