AltcoinsCardanoDogecoin

FTX grundlægger foreslår fængselsdom på 63 til 78 måneder for bedrageri: Skal Sam Bankman-Fried straffes mildt?

Sam Bankman-Frieds forsvarsadvokater har foreslået en straf på 63 til 78 måneder i fængsel for deres klient. Dette kommer efter Bankman-Fried blev fundet skyldig i flere anklager, herunder at have snydt FTX-kunder for $8 milliarder.

FTX Svindel: Dommen nærmer sig

Dommen for SBF i FTX-sagen er planlagt til den 28. marts.

Den anbefalede straf, der blev indgivet tirsdag, argumenterer for mildhed på grund af Bankman-Frieds mangel på tidligere kriminel historik, hans unge alder (31) og hans erklærede forpligtelse til at gøre bod for den skade, som FTX’s sammenbrud har forårsaget. SBF understregede også sin hensigt om at appellere dommene og muligheden for fuld erstatning til snydte kunder.

SBF anmoder om en mild dom

SBFs advokat skrev til dommeren Lewis Kaplan, der forvalter sagen:

“Når faktorerne tages i betragtning, herunder Sams velgørende arbejde og demonstrerede engagement over for andre, ville en straf, der hurtigt bringer Sam tilbage til en produktiv rolle i samfundet, være tilstrækkelig, men ikke større end nødvendig, for at overholde strafens formål.”

Det 98 sider lange dokument citerede flere kilder og interviews for at etablere SBF’s personlighed og hensigter. Dokumentet konkluderede:

“Den passende metode til at nå frem til en retfærdig straf ville være at overveje den justerede forbrydelsesniveau (subtotal) på 56, reduceret med 30 niveauer baseret på nul tab, hvilket giver en retningslinjerække på 63-78 måneder.”

Tidligere anbefalede det amerikanske straffesystem for prøvelse og prætrialtjenester (PSR) en straf på 100 år i FTX-svindlen. Bankman-Frieds forsvarsadvokater kritiserede stærkt PSR’s anbefaling og kaldte den “grotesk” og “barbarisk.” De argumenterede for, at så ekstreme straffe kun reserveres til enestående tilfælde med voldelige forbrydelser, hvilket de hævdede ikke var tilfældet for Bankman-Frieds sag.

Top  BabyBonk Token: En detaljeret analyse af det seneste +25.000% prisrally

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button