AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Kræver Tilbagevisning af Skattekrav fra IRS på 24 Milliarder Dollars

FTX udfordrer potentielt dødelige skattekrav fra IRS

Ifølge en indgivelse den 30. november af FTX-debitorer er de $24 milliarder i skattekrav fra IRS, der blev indgivet i begyndelsen af november, “helt ubegrundede”, og FTX har nu anmodet om, at kravene afvises af konkursretten.

Sam Bankman-Frieds FTX fik et stort tilbageslag i sine konkursprocedurer, da IRS sidste måned indgav de chokerende skattekrav, der udgjorde en potentiel uoverkommelig forhindring for børsen, når den forsøger at få tilbagebetalt midler og tilbagebetale kunder.

FTX kalder IRS-skattekrav “ubegrundede” og indgiver bevægelse til afvisning

FTX hævdede, at IRS ikke har fremlagt nogen faktuel eller juridisk begrundelse for at retfærdiggøre skattekrav af en så enorm størrelsesorden, især set i lyset af FTX’s økonomiske forhold.

Indgivelsen fastslog, at på trods af løbende drøftelser og gentagne anmodninger har IRS ikke begrundet grundlaget for at opretholde skattekrav, der langt overstiger FTX’s estimerede indtægter og gæld. FTX argumenterede for, at IRS’ krav, som i øjeblikket udgør 47 separate krav mod 31 FTX-debitorer, var spekulative og truede med at hindre kundetilbagebetalingsindsatsen på ubestemt tid.

Skalaen af IRS-skatteregningen mod FTX, blandt de største nogensinde pålagt af agenturet, har forårsaget hastende retslige skridt fra børsens side. FTX hævder, at de uventende skattekrav på cirka $24 milliarder kunne få afgørende indvirkning på dens mål om at gendanne midler til kunder og kreditorer, der blev påvirket af FTX’s chokerende sammenbrud i november 2022.

Ifølge analytikere har IRS-skattekrav potentialet til helt at afspore FTX’s konkursprocedurer, hvis de ikke afvises eller drastisk reduceres. Nogle eksperter ser kravene som et potentielt dødeligt slag mod håbet om at rehabilitere børsen og stiller spørgsmålstegn ved, om FTX overhovedet kan fortsætte driften set i lyset af omfanget af IRS’ handling.

Top  Bank of Russia Reveals Official Logo for Digital Ruble, Sets Commission Fees for CBDC Transactions

FTX overholdt over 1.100 IRS-anmodninger om oplysninger

I sin bevægelse for at afvise IRS’ krav afslørede FTX, at det har arbejdet ihærdigt for at overholde IRS’ anmodninger om oplysninger og har opfyldt over 1.100 anmodninger fra IRS’ revisionshold. FTX oplyste, at det har leveret omfattende dokumentation til IRS for at skabe gennemsigtighed og fastslå nøjagtigheden af skattekravene.

Trods FTX’s gentagne bestræbelser på at få detaljer, der støtter IRS’ beregninger, er det angiveligt ikke lykkedes for agenturet at fremlægge et faktisk grundlag for den ekstraordinære skatteforpligtelse, der blev nævnt. FTX fastholdt, at IRS’ manglende underbyggelse indikerede, at kravene var fejlagtige og oppustede.

IRS’ handlinger mod FTX tilføjer yderligere usikkerhed til den allerede vaklende kryptoindustri, der endnu ikke er kommet sig fuldstændigt efter FTX’s sammenbrud. Børsens konkursprocedurer havde til hensigt at genoprette kryptoinvestorers rystede tillid, men de enorme skattekrav fra IRS udgør endnu en komplikation i FTX’s forsøg på at komme sig.

Mens FTX fortsætter sin opadgående retlige kamp i kølvandet på sit katastrofale sammenbrud, forbereder børsen sig på at bestride IRS’ krav, som den anser for at være ubegrundede og overdrevne. Udfaldet af FTX’s bevægelse for at afvise skattekravene på omkring $24 milliarder kunne afgøre, om børsen kan fortsætte med sin konkursreorganisering, eller om den permanent vil blive sporet af sine problemer med de amerikanske skattemyndigheder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button