AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Kreditorer Sagsøger Lovfirma for Milliarder i Bedrageri

FTX kreditorer indgiver en samlet søgsmål mod advokatfirmaet Sullivan & Cromwell (S&C), der overvåger børsens konkurs. Kreditorerne hævder, at S&C aktivt deltog i FTX Group’s milliard-svindel og tog økonomisk fordel af det.

Ifølge retsdokumenter fra den 16. februar hævder FTX-kreditorer, at S&C havde kendskab til FTX US og FTX Trading Ltd.’s svigagtige adfærd og misbrug af midler tilhørende medlemmerne. S&C stod til økonomisk gevinst fra FTX Group’s misconduct og gik dermed ind i ulovlige handlinger.

Søgsmålet søger erstatning for adskillige forhold, herunder civil sammensværgelse, hjælp og medvirken til svig samt hjælp og medvirken til brud på fiduciære pligter.

S&C har tidligere rådgivet FTX vedrørende forskellige transaktioner, såsom FTX’s købstilbud til Voyager Digital Holdings og opkøbet af LedgerX. Advokatfirmaet har modtaget betydelige betalinger for sine ydelser.

Ryne Miller, tidligere partner hos S&C, der blev general counsel hos FTX Group i august 2021, blev anklaget for at have flyttet mindst 20 sager fra FTX til sit tidligere advokatfirma. Det hævdes, at han udtrykte vigtigheden af at føre forretning til S&C, da han havde til hensigt at vende tilbage til firmaet som partner efter sin tid hos FTX.

Søgsmålet påpeger det tætte forhold mellem den tidligere FTX CEO Sam Bankman-Fried og S&C, idet Bankman-Fried ofte arbejdede på advokatfirmaets kontorer i New York.

På trods af anklagerne har en talsperson for Sullivan & Cromwell benægtet enhver fejl. Firmaet havde heller aldrig fungeret som primær ekstern rådgiver for nogen FTX-enhed og havde kun et begrænset og transaktionelt forhold til FTX og dets tilknyttede selskaber før konkursen.

S&C’s potentielle interessekonflikt i konkursen havde tidligere tiltrukket opmærksomhed. I januar 2023 skrev en bipartisan gruppe af amerikanske senatorer til dommeren og anmodede om en uafhængig undersøger, da de troede, at advokatfirmaet ikke var i stand til at afsløre den nødvendige information for at sikre tillid til eventuelle undersøgelser eller fund.

Top  Investor Mike Novogratz støtter demokratisk modkandidat til Biden - Hvorfor?

I mellemtiden forventes S&C også at blive udnævnt som uafhængig monitor for Binance Holdings. Dette sker, efter at Binance nåede et milliardforlig med den amerikanske regering. Sharon Cohen Levin, tidligere statsanklager og partner i firmaet, forventes at lede monitorholdet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button