AltcoinsCardanoDogecoin

FTX-stifteren SBF under krydsild: ‘Den værste person’ – Advokaten afslører i retssag, at sejren er ‘næsten umulig’

En Stanford Law professor, der arbejdede på den banebrydende svindelsag mod FTX-stifteren Sam Bankman-Fried, beskrev ham som den “værste person”, han nogensinde havde set krydsforhøre et vidne og kaldte oddsene for at vinde sagen for “næsten umulige”, ifølge en ny rapport fra Bloomberg.

Mills roaster SBF

Specialiseret i kriminallov og hvidkragers kriminalitet, professor David Mills gik med til at arbejde pro bono på Bankman-Frieds sag, delvis takket være sit nære forhold til hans forældre, Joseph Bankman og Barbara Fried, begge tidligere professorer på Stanford Law.

I rapporten gav Mills dog udtryk for bekymring for, at sagen potentielt skabte splid i forholdet mellem ham og Bankman-Frieds forældre.

“Jeg er bekymret, når du tror fuldt og fast på dit barns uskyld, at du har brug for at bebrejde nogen,” sagde Mills, “og jeg er et oplagt offer.”

Mills hævdede, at Bankman-Fried gik imod sine advokaters råd under hans nu berygtede vidnesbyrd, hvor han fortalte juryen, at han ikke “huskede” specifikke detaljer vedrørende sin tid hos FTX mere end 100 gange.

“Han er måske øverst på listen som den værste person, jeg nogensinde har set foretage et krydsforhør,” sagde Mills.

En “næsten umulig at vinde” sag

Med henvisning til vidnesbyrdet fra tidligere FTX og Alameda Research-ledere kaldte Mills sagen “næsten umulig at vinde.”

Den næsten måned lange retssag mod Bankman-Fried så hans tidligere medarbejdere og venner vidne imod ham, herunder tidligere Alameda Research og Bankman-Frieds ekskæreste, Caroline Ellison, som anklagemyndighedens hovedvidne.

“Du har fem personer, der siger én ting, én person, der siger noget andet,” sagde Mills. “Nå, så har du ingen chance – nul.”

Top  Potentielt Bitcoin-ETF kan ændre kryptomarkedet for altid

Desuden har Bankman-Frieds retssag ændret måden, han vil håndtere sager på i fremtiden.

“Jeg vil ikke blive følelsesmæssigt involveret på et dybt personligt plan i en sag som denne igen,” udtalte Mills. “Det vil jeg bare ikke gøre.”

“En fantastisk advokat”

Bankman og Fried selv er under skærpet overvågning for deres nærhed til sagen, idet begge er sagsøgte i et civilt søgsmål anlagt af FTX, der er erklæret konkurs i slutningen af 2022.

“Bankman og Fried udnyttede deres indflydelse og status som Bankman-Frieds forældre til at berige sig selv på bekostning af FTX-gruppen,” udtalte sagsøgerne.

Bankman-Fried blev dømt for at give Alameda Research “særlige privilegier” på FTX, hvilket tillod virksomheden at bruge kundemidler til at finansiere forskellige udgifter, herunder en 16,4 millioner dollars Bahamansk hjem til hans forældre.

Bankman og Fried deltog i deres søns hele måned lange retssag, der førte til hans domfældelse, og begge blev synligt følelsesmæssigt berørte, da den skyldige dom blev læst op.

“Min sorg for dem er ekstrem, og jeg ved ikke, om vores venskab vil overleve dette,” sagde Mills.

Imidlertid udtalte Bankman og Fried i en erklæring, at de “elsker” Mills – og gik så langt som til at kalde ham “en fantastisk advokat.”

Imens kæmper FTX imod et krav fra Skatteforvaltningen på så meget som 24 milliarder dollars fra kryptovaluta-udvekslingen. Det er endnu uvist, om FTX-debitorer vil få deres midler tilbage.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button