Altcoins

Galaxy Trading og Pantera Capital køber op på Solana-Tokens i milliardhandel

FTX i sidste fase af anden Solana-token-auktion

Auktion af Solana-tokens

FTX er i den afsluttende fase af sin anden runde af Solana-token-auktioner, hvor budene når op på omkring $100 ifølge forskellige kilder.

Detaljer om auktionen

Ca. 1,8 millioner SOL (svarende til $232 millioner) blev solgt i løbet af de seneste uger i en auktionsbegivenhed, hvor budrunden sluttede den 25. april. Fristen for KYC-procedurer og papirarbejde er sat til i dag.

Budniveauer og investorer

Budene på de låste Solana-tokens varierede mellem $85 og $110, hvor bud på $95 blev accepteret. Der blev udvist skepsis over bud på kun $85. Et bud på $95 giver en rabat på 26% i forhold til de nuværende priser, mens $110 svarer til en rabat på 15%.

Galaxy Trading indsamler angiveligt midler fra investorer for at købe en del af de låste Solana-tokens. Denne gang er minimumsinvesteringen på $5 millioner.

Pantera Capital har angiveligt også erhvervet yderligere låste Solana-tokens under den seneste auktion, som alle er underlagt en fireårig vesting-plan.

Fremtidige planer

Der er planlagt flere auktioner i fremtiden, hvor den næste forventes at begynde den 1. maj ifølge Figure Markets’ CEO, Mike Cagney. Figure Markets opretter en specialvirksomhed for bud på de låste SOL, som er åben for både ikke-amerikanske og akkrediterede amerikanske investorer.

I marts afholdt virksomheden en større salgsbegivenhed, hvor låste tokens blev solgt for $64 hver. Efterspørgslen oversteg forventningerne, og tildelingerne til Galaxy Tradings investorkonsortium måtte justeres. Dette salg udgjorde omkring to tredjedele af virksomhedens samlede 41 millioner Solana-beholdning.

Top  Stor Solana-hvalp sælger krypto for millioner: Dumpet $86M siden januar

De igangværende auktioner afspejler den fortsatte efterspørgsel efter Solana, hvor priserne ved de seneste salg endda har nået endnu højere niveauer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button