AltcoinsCardanoDogecoin

Google strammer sit kryptoadvokatpolitik

Google skærper sin politik for kryptoannoncer

Google, det store tech-firma fra Silicon Valley, opdaterer sin politik for kryptoannoncer for at forbedre sine reklamestandarder fra og med den 29. januar 2024.

Politikændringer for kryptoannoncer

Denne revision sigter specifikt mod Cryptocurrency Coin Trusts – et finansielt produkt, der tillader investorer at handle med tillid til store kryptopuljer. Med andre ord giver disse tillidserklæringer investorerne ejerskab i kryptovalutaer uden rent faktisk at eje dem.

Ifølge den opdaterede politik skal annoncører være certificeret af Google og overholde retningslinjerne og lokale love.

En advarsel udstedes mindst 7 dage før en eventuel suspension af din konto ved overtrædelse af den opdaterede politik.

Sikring af kunder og troværdig information

Ved at ændre reglerne for kryptoannoncer sigter Google mod at beskytte kunder mod farerne ved kryptoinvesteringer og levere troværdig information. Den obligatoriske certificering fra Google sikrer, at annoncer lever op til strenge krav.

I 2018 forbød Google alle kryptorelaterede annoncer, men i 2019 lempede den forbuddet for regulerede krypto-platforme.

I september ændrede Google sin annonceringspolitik for blockchain-baserede non-fungible token (NFT) annoncer, men for gamingannoncer, hvor spillerne satser NFT’er for at vinde kryptovalutaer, forblev forbuddet intakt.

Bekæmpelse af kryptosvindel

Denne ændring i politikken kommer på et tidspunkt, hvor der er en stigning i kryptosvindel. En rapport fra Lloyds Bank har bemærket, at 66% af alle kryptoinvesteringssvindel starter med annoncer på sociale medier og i stigende grad retter sig mod 25-34-årige.

Med ændringerne i kryptoannonceringspolitikken håber Google at skabe et mere sikkert og pålideligt miljø for finansielle og kryptoannoncer på deres platform.

Top  Bitcoin kan ramme $40.000 denne måned: Tre grunde til at investere i Bitcoin ETF token ved ICO

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button