Altcoins

Grundlæggeren af ChatGPT ændrer navnet på sit krypto-projekt fra Worldcoin til “World”

Worldcoin omdøbes til “World”

Worldcoin, det krypto-projekt grundlagt af ChatGPT-stifter Sam Altman, har besluttet at ændre sit navn til “World”. Dette blev afsløret under en keynote-præsentation torsdag aften.

Baggrund

Worldcoin blev oprindeligt lanceret som et projekt med det formål at revolutionere kryptovaluta-verdenen ved at indføre nye teknologier og idéer. Ifølge Sam Altman var navneændringen til “World” en del af projektets strategiske omstrukturering for at styrke brandet og differentiere det fra andre kryptovalutaer på markedet.

Fremtiden for World

Selvom navneændringen kan virke som en simpel kosmetisk ændring, er det en vigtig milepæl for projektet. World er stadig i sin opstartsfasen og arbejder på at udvikle innovative løsninger for at gøre kryptovaluta mere tilgængelig og brugervenlig for alle.

Konklusion

I fremtiden forventes World at fortsætte med at udforske nye muligheder og teknologier inden for kryptovaluta-verdenen. Navneændringen til “World” markerer begyndelsen på en ny æra for projektet, som har til formål at skabe forandring og positive resultater i branchen.

Top  Senator Lummis foreslår lov om at erhverve 1 million Bitcoin til US Treasury gennem en guldvurderingsstrategi. Her er de seneste oplysninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button