AltcoinsCardanoDogecoin

HashKey Group hæver næsten $100 million med en værdiansættelse på over $1.2 milliarder – Hvad betyder det for Hong Kongs digitale aktivhub?

HashKey Group hæver næsten 100 millioner dollars i Serie A-finansieringsrunde

HashKey Group, operatøren af en af ​​Hongkongs to licenserede krypto-børser, hævede med succes næsten 100 millioner dollars i en nylig finansieringsrunde, med en værdiansættelse på over 1,2 milliarder dollars.

Selskabet annoncerede afslutningen af ​​Serie A-finansieringsrunden tidligere i dag i en erklæring og afslørede, at både eksisterende og nye investorer bidrog til den betydelige finansiering. Dog forblev erklæringen diskret om de specifikke identiteter af disse investorer.

Midlerne, der er indsamlet, er øremærket til udvidelsen af ​​HashKeys web3-økosystem og udviklingen af ​​licenserede produkter på det hongkongesiske marked ifølge selskabet.

En bemærkelsesværdig deltager i finansieringsrunden menes at være OKX Ventures, investeringsarmen for OKX digital-asset-børsen, selvom repræsentanter fra både OKX og HashKey nægtede at kommentere sagen.

Hashkey til at bruge midler på Web3-ekspansion

HashKey, dybt forankret i forskellige krypto-relaterede aktiviteter såsom at drive en handelsplatform, venturefinansiering og aktivstyring i Hongkong og Singapore, positionerer sig strategisk for at udnytte Hongkongs ambition om at blive et prominent digitalt aktivcentrum.

Som tidligere rapporteret var selskabet i samtaler om at hæve midler mellem 100 og 200 millioner dollars i maj, hvilket tyder på en værdiansættelse, der overstiger 1 milliard dollars.

Finansieringssuccessen er særligt betydningsfuld i lyset af de nylige udfordringer, som krypto-venturekapitalområdet har stået over for, præget af nedgangen i 2022 efter markedsudsving og high-profile konkursbegæringer.

Hong Kong sigter mod at blive et Web3-centrum

I bestræbelserne på at etablere sig selv som et moderne finanscenter gennemførte Hong Kong i juni en dedikeret virtuel implementering af aktivreguleringsrammen.

Top  Telegram lancerer ny reklameplatform med belønninger i Toncoin til kanalejere

Dette skridt sigter mod at tiltrække kryptovirksomheder og samtidig prioritere investorbeskyttelse. I øjeblikket er HashKey Exchange sammen med BC Technology Group Ltd.’s OSL en af de eneste licenserede platforme til kryptohandel i Hong Kong.

Mens byen forbliver et attraktivt centralt for kryptobørser, er der stadig spørgsmål om dens langsigtede forpligtelse til sektoren, givet dens modtagelighed over for periodiske skandaler. HashKey Exchange har siden sin begyndelse i 2018 støt vokset sin brugerbase til over 155.000 registrerede brugere og rapporterede en spot-handelsvolumen på cirka 16 millioner dollars.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button