AltcoinsCardanoDogecoin

Hex Trust sikrer ekstra licens fra Dubai myndigheder til at udbyde Virtual Asset Services

Hex Trust sikrer yderligere VASP-licens i Dubai

Hex Trust har netop sikret sig en ekstra licens som Virtual Asset Service Provider (VASP) fra Dubais Virtual Asset Regulatory Authority (VARA).

En vigtig milepæl

Den nylige tildeling af en VASP-licens fra VARA markerer et stort skridt for Hex Trust i deres bestræbelser på at udføre deres tjenester inden for virtuelle aktiver på en lovlig og reguleret måde i Dubai.

Styrkelse af tillid og sikkerhed

Med den nye licens styrker Hex Trust sit omdømme som en pålidelig og sikker udbyder af tjenester inden for virtuelle aktiver. Denne anerkendelse fra VARA vil bidrage til at opbygge tillid blandt kunderne og positionere Hex Trust som en førende aktør på markedet.

Et skridt mod global ekspansion

Sikringen af en VASP-licens i Dubai er et vigtigt skridt i Hex Trusts strategi om at udvide deres tilstedeværelse globalt. Ved at opnå reguleringsgodkendelse i Dubai åbner Hex Trust op for muligheden for at betjene kunder og udvide deres forretninger i Mellemøsten og Nordafrika.

Konklusion

Med den seneste licens fra VARA styrker Hex Trust sin position som en førende udbyder af tjenester inden for virtuelle aktiver og viser deres engagement i at overholde de højeste standarder for regulering og sikkerhed i branchen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Terraform Labs' medstifter, Do Kwon, appellerer udleveringsafgørelse - nye udfordringer i kampen mod udlevering til Sydkorea eller USA

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button