AltcoinsCardanoDogecoin

HKMA Etablerer Arbejdsgruppe for CBDC Interoperabilitet: Hvad det betyder for Future of Finance in Hong Kong

HKMA Etablerer Arbejdsgruppe for CBDC Interoperabilitet

The Hong Kong Monetary Authority (HKMA) har dannet en arbejdsgruppe for at fastsætte branchestandarder for wholesale CBDC-interoperabilitet. Gruppen sigter også på at lette tokeniserede aktivtransaktioner og interbankafvikling ved hjælp af wCBDC.

Projekt Ensemble Architecture Community

Gruppen, der er kendt som Projekt Ensemble Architecture Community, vil bistå med implementeringen af Sandbox, som forventes lanceret i midten af 2024. Sandbox’en vil hjælpe med yderligere forskning og testning af tokeniseringsanvendelser, bemærkede HKMA.

Medlemmer og Formål

Ifølge meddelelsen vil komiteen bestå af medlemmer, der er eksperter i “at bidrage til udviklingen af tokeniseringsmarkedet i Hong Kong.” Dette inkluderer repræsentanter fra forskellige områder såsom myndigheder, banker, akademikere, kryptofirmaer mv.

Lancering af Projekt Ensemble

Projekt Ensemble er en ny wholesale CBDC, der blev lanceret i marts af HKMA. Lanceringen havde til formål at styrke Hongkongs pulserende finansielle sektor, ifølge Eddie Yue Wai-man, administrerende direktør for HKMA.

Fase 2 Af e-HKD Pilotprogrammet

Hongkongs centralbank har også dykket dybere ned i potentialet for en CBDC. Sidste måned annoncerede HKMA lanceringen af fase 2 af sit e-HKD pilotprogram, der fokuserede på udforskning af programmabilitet, tokenisering og atomisk afvikling af en digital Hong Kong-dollar.

Afslutning af Fase 1

HKMA afsluttede sin fase 1 i oktober 2023 og testede med succes brugen af e-HKD til forskellige indenlandske detailformål, herunder programmerbare betalinger og offline transaktioner.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Cardano Blockchain Insights: Cardano har spærret Skripterne - ADA stagnerer, men ændring kan være nær

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button