AltcoinsCardanoDogecoin

Hong Kong sætter klare retningslinjer for tokenisering og digitale aktiver

Hong Kong accelererer tokenisering og digitale aktiver

Hong Kong er ved at opstille klare retningslinjer for tokenisering og digitale aktiver. Byen har til hensigt at opnå en blanding af innovation og forbrugerbeskyttelse både for udviklere og brugere. Denne initiativ, som en del af en bredere satsning, sigter mod at placere Hong Kong i centrum for finansteknologisk udvikling i Asien.

Under Hong Kong FinTech Week 2023 fremviser byen solide beviser på sin stræben mod moderne finansiel teknologi. Christopher Hui, Secretary for Hong Kong’s Financial Services and the Treasury, har givet stærk støtte til web3-innovation. Dette synspunkt ændrer sig ikke, på trods af nylige indgreb mod kryptobørser som JPEX. “Vi er blevet spurgt mange gange, om JPEX vil påvirke vores beslutning om at udvikle web3-markedet,” sagde Hui. “Svaret er et klart nej.”

Nye platforme og CBDC-initiativer

Et bemærkelsesværdigt initiativ er den nye Integrated Fund Platform (IFP), der er nævnt i en pressemeddelelse. IFP, der er udviklet af Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX), sigter mod detailinvestor-segmentet. Den har til formål at betjene forskellige interessenter gennem en strømlinet proces.

Grænseoverskridende anvendelser af e-CNY er også på dagsordenen. Dette skridt med centralbankdigital valuta (CBDC) forventes at gavne indgående og udgående besøgende mellem Fastlandet og Hong Kong.

Hvad angår tokenisering, er Securities and Futures Commission (SFC) klar til at offentliggøre cirkulærer. Disse dokumenter vil dække mellemmænd, der er involveret i aktiviteter i forbindelse med tokeniserede værdipapirer.

Fremme af tokenisering

Den hongkongske regering har også til hensigt at “udvide det regulatoriske område til at omfatte køb og salg af virtuelle aktiver ud over transaktioner på virtuelle aktiehandelsplatforme”.

Top  Donald Trump indtager føringen i kampen om præsidentposten i USA ved væddemålsoddsene

Eddie Yue, Chief Executive of the Hong Kong Monetary Authority (HKMA), påpegede, at tokeniserede obligationer er gået ud over konceptstadiet. “I virkeligheden hjalp vi selv regeringen med at udstede verdens første tokeniserede grønne statsobligation tidligere i år for at demonstrere kompatibiliteten mellem Hongkongs juridiske og regulatoriske miljø og dette nye udstedelsesformat,” sagde Yue. Han nævnte også, at der allerede er dialog med branchen for at udforske flere tokeniserede udstedelser. “Fremadrettet kan vi forvente en stigning i tokenisering af forskellige aktiver for at støtte den gradvise adoption af tokenisering,” tilføjede Yue.

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button