AltcoinsCardanoDogecoin

Humanity Protocol sikrer strategiske investeringer til Web3 identitetsløsning

Blockchain Teknologi: Humanity Protocol sikrer store investeringer

Polygon-støttede Humanity Protocol har sikret strategiske investeringer fra mere end 20 krypto venturekapitalfirmaer til deres privatlivscentrerede Web3-id-løsning. Hashed, CMCC, Cypher Capital, Foresight Ventures og Mechanism Capital er blandt de få krypto-VC’er, der har investeret i Humanity Protocol ifølge en pressemeddelelse, der blev delt med CryptoNews.

Finansieringen er tænkt som støtte til udviklingen og implementeringen af Humanity Protocols teknologi, som sigter mod at etablere “Proof of Humanity” inden for Web3-applikationer. Den samlede mængde indsamlet i strategisk finansiering fra disse krypto-VC’er blev ikke offentliggjort.

Humanity Protocol skal skaleres med ZKP-Powered Palm Recognition Tech

Humanity Protocol arbejder på at bruge palmegenkendelsesteknologi sammen med zero-knowledge-beviser med det formål at tilbyde en brugervenlig og privatlivsbevarende tilgang til digital identitetsverifikation.

Humanity Protocol mener, at deres privatlivscentrerede digitale ID-løsninger vil have en betydelig indvirkning på, hvordan individer interagerer med digitale tjenester, især i lyset af voksende bekymringer om kunstig intelligens og datasikkerhed.

Terence Kwok, grundlægger af Humanity Protocol, udtalte:

“Vores grundlæggende tro er, at teknologi skal give mennesker magt, ikke begrænse dem. Med støtte fra disse førende investorer bygger vi ikke blot et økosystem; vi skaber en bevægelse hen imod en sikker og inkluderende digital fremtid for alle. Denne finansiering markerer et afgørende skridt i vores rejse mod at bringe vores menneskecentrerede blockchain til verden, hvor vi tilbyder enkeltpersoner kontrol over deres digitale identitet og prioriterer privatlivet.”

De sikrede midler vil blive brugt til at fremskynde udviklingen og vedtagelsen af ​​Humanity Protocol med fokus på skalering, effektivitet og brugeradgang. Dette inkluderer forberedelse til lanceringen af deres testnet, der giver brugere over hele verden mulighed for at opleve teknologien på første hånd.

Top  Sådan sikrer du dig gratis AltLayer (ALT) gennem Binance Launchpool

Det er værd at bemærke, at fundraisen også så deltagelse fra krypto-veteraner, herunder Yat Siu og Sandeep Nailwal.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button