AltcoinsCardanoDogecoin

Hundememe-ikonets Instagram-konto hacket til at promovere krypto svindel: $KAI

Hacket Instagram-konto bag Doge-meme promoverer rug pull

Baggrund

Kabosu, den Shiba Inu, der står bag det ikoniske Doge-meme, har haft sin Instagram-konto hacket. Kontoen blev brugt til at promovere en såkaldt “rug pull” kryptovaluta kaldet $KAI.

Hvad er en rug pull?

En rug pull er en type svindel i kryptoverdenen, hvor udviklerne af en kryptovaluta pludselig trækker sig tilbage (deraf navnet “rug pull”), hvilket resulterer i tab for investorer, der har investeret i projektet.

Reaktioner fra fans

Fans af Kabosu og Doge-memet har udtrykt deres skuffelse over, at kontoen er blevet hacket og misbrugt til at promovere en svindelagtig kryptovaluta. Mange opfordrer til forsigtighed og opmærksomhed over for potentielle svindelnummer i kryptoverdenen.

Sikkerhed på sociale medier

Episoden med Kabosus hackete Instagram-konto er en påmindelse om vigtigheden af sikkerhed på sociale medier. Det er vigtigt at bruge stærke adgangskoder, aktivere tofaktorgodkendelse og være opmærksom på mistænkelig aktivitet på ens konti for at undgå at blive offer for hackere og svindlere.

Konklusion

Det er beklageligt at se, at endda ikoniske figurer som Kabosu og Doge-memet kan blive udnyttet til at fremme svindelagtige formål. Det er vigtigt at være opmærksom og tage forholdsregler for at beskytte sig mod sådanne trusler, især i en stadig mere digitaliseret verden.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Hong Kong Fintech Company Mox Now Offering Cryptocurrency ETFs

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button