Altcoins

IDnow schließt sich Konsortium an, um Krypto-Asset-Dienstleister mit EU-Vorschriften zur Geldwäschebekämpfung in Einklang zu bringen: Erfahren Sie, wie soul-bound tokens und innovative Technologie die regulatorischen Herausforderungen meistern.

IDnow’s samarbejde med et konsortium af brancheførende virksomheder har til formål at sikre overholdelse af EU’s nye regler for bekæmpelse af hvidvaskning af penge og overførsel af penge for Crypto Asset Service Providers (CASPs) og selvhostede wallets. Dette konsortium inkluderer virksomheder som IOTA Foundation, walt.id, SPYCE.5 og Bloom Labs, som har til formål at navigere gennem den komplekse EU-lovgivning.

Regulatoriske udfordringer og innovative løsninger:
EU’s TFR-regulering kræver, at alle kryptotransaktioner inkluderer identifikationsdata for både afsender og modtager. Dette stiller store krav til CASPs og wallets og ligner de procedurer, traditionelle finansinstitutter må følge ved kontoåbning og wallet-registrering. En udfordring for CASPs er imidlertid overholdelse af GDPR, som regulerer lagring af personlige data. Blockchain-teknologien udgør en naturlig udfordring, da Distributed Ledger Technologies er uforanderlige og gennemsigtige.

At finde balance mellem overholdelse og databeskyttelse:
For at imødekomme denne kompleksitet foreslår konsortiet en innovativ løsning: oprettelsen af “soul-bound tokens” (SBTs) til identitetsverifikation. Disse tokens er baseret på ideen om tokenisering af en identifikationsproces uden offentliggørelse af personlige data, hvilket giver en ny måde for CASPs at verificere brugeridentiteter. IOTA Foundation vil levere den nødvendige netværksinfrastruktur, walt.id vil udvikle en Trusted Witness Service til oprettelse og verifikation af SBTs, IDnow vil bidrage med ekspertise inden for identitetsverifikation, og Bloom Labs vil udvide systemet med wallet-funktioner. SPYCE.5 vil sikre sømløs interchain-kommunikation og transaktionsvalidering.

Ekspertudsagn om fremtiden for krypto-overholdelse:
Ledende repræsentanter fra de involverede virksomheder har udtrykt engagement i at tackle teknologiske og regulatoriske udfordringer i krypto-sektoren. De understreger betydningen af innovative løsninger, der opretholder balance mellem regulatoriske krav og brugervenlighed. Disse anstrengelser repræsenterer et betydeligt skridt mod en overholdelsesvenlig fremtid for krypto-aktiver i EU.

Top  Binance lancerer inskriptionsmarkedet for BRC-20-tokens: Sådan fungerer det

I konklusion kan det siges, at dette konsortiums bestræbelser udgør et betydeligt skridt mod en overholdelse af fremtiden for krypto-aktiver i EU og sikrer, at krypto-industrien kan trives inden for lovens rammer, samtidig med at brugernes privatliv og sikkerhed bevares.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button