AltcoinsCardanoDogecoin

Illuvium Partners With Team Liquid in Exciting New Partnership

Blockchainbaserede spil har fået et stigende antal positiv opmærksomhed på grund af mulighederne for at indarbejde NFT’er og andre blockchain-teknologier. Den seneste udvikling inden for dette område er Illuvium’s partnerskab med den globale esportsgigant Team Liquid. Illuvium har netop offentliggjort samarbejdet med esportsorganisationen, hvor de vil udforske og teste Illuviums nye auto-battler spil Illuvium: Arena i konkurrenceprægede omgivelser.

Dette partnerskab signalerer en vigtig milepæl i blockchain-spillets verden og viser, at spil med NFT’er kan tilbyde lige så engagerende og underholdende oplevelser som traditionelle spil.

Samtidig har blockchain-dataanalyseplatformen Nansen annonceret lanceringen af Nansen 2, der beskrives som en væsentlig opgradering af deres værktøjer. Dette opdaterede værktøj lover hurtigere og smartere brug af blockchain-data, der kan ændre, hvordan investorer bruger denne type information.

Pimlico og Safe har også slået sig sammen for at lancere ERC-4337-modul, der giver brugere mulighed for at opnå mere brugervenlige kryptowallet-designs og tilbyde Web3-funktionalitet i deres Web2-forbrugerapplikationer.

Trulioo har annonceret et partnerskab med Public for at lancere deres UK-platform og tillade britiske investorer adgang til amerikanske aktier. Dette partnerskab har til formål at opfylde Anti-Money Laundering (AML) og know-your-customer (KYC) krav, hvilket giver brugerne en mere sikker oplevelse.

Bitget Wallet har ligeledes lanceret understøttelse af TON (The Open Network) på deres platform, som giver brugerne mulighed for at administrere aktiver og udføre on-chain transaktioner.

Desuden har CleanSpark rapporteret deres finansielle resultater for regnskabsåret 2023, hvor de kunne notere en stigning i omsætningen. Dog var der også en stigning i netto tabet for året.

Endelig har Aragon lanceret deres modulære Aragon OSx DAO-framework og no-code Aragon App på Arbitrum, hvilket muliggør DAO’ens interaktion med protokoller, applikationer og aktiver.

Top  Hvordan Justin Sun lover at sikre alle tab for kunder hos HTX og Poloniex efter flere hackerangreb

Disse udviklinger inden for blockchain og cryptocurrency-verdenen viser den hurtige vækst og forandringer, der sker i denne sektor, og hvordan teknologier som blockchain og smarte kontrakter begynder at forme og ændre adskillige sektorer på globalt plan.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button