AltcoinsCardanoDogecoin

Indisk regering viser interesse for Web3 og blockchain, men mangler klarhed omkring krypto-regulering

Den nedre hus i det indiske parlament, Lok Sabha, afholdt en diskussion om vigtigheden af web3 og blockchain-sektoren i Indien den 6. december.

Rajeev Chandrasekhar, minister for elektronik og informationsteknologi, understregede vigtigheden af Web3- og blockchain-teknologierne i Indiens digitale fremtid.

I sit indlæg kom Chandrasekhar ind på regeringens støtte til Web3-startups og betonede vigtigheden af at fremme nye teknologier og øge bevidstheden om Web3.

Reagerende på den parlamentariske diskussion roste Om Malviya, præsident for Tezos India, en blockchain-adoptionsenhed, det voksende samarbejde mellem Web3-startups og den indiske regering. Malviya udtrykte optimisme med hensyn til det transformative potentiale i dette dynamiske økosystem og dets bidrag til Indiens økonomiske vækst.

Malviya bifaldede regeringens initiativer såsom Algobharat, Regulatory Sandbox og et startup-venligt miljø og forventer, at disse tiltag vil skabe beskæftigelsesmuligheder og tiltrække udenlandske investeringer, hvilket vil fremme et blomstrende Web3-startup-økosystem i Indien. Han er fortsat optimistisk om, at Indien vil udvikle sig til en global leder inden for blockchain-innovation.

På trods af en høj grad af krypto-udbredelse i Indien ifølge en rapport fra Chainalysis tidligere på året, er den nuværende lovgivningsmæssige situation stadig uklar. Indien er blandt de lande med den højeste krypto-udbredelse, men regeringen har endnu ikke afklaret lovgivningen omkring krypto. Krypto-erhververe i Indien står også over for høje skattesatser. Der er i øjeblikket en indkomstskat på 30% på krypto-gevinster og 1% direkte moms på kryptotransaktioner.

Indien afsluttede for nylig formandskabet for G20, hvor kryptoreguleringer var et af hovedemnerne. Det forventes, at indiske kryptofirmaer vil få klare retningslinjer allerede næste år.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button