Altcoins

Interesse for Avalanche-Netværket falder, mens DEX’er vokser – Hvad betyder det for AVAX?

I de seneste måneder har der været en markant tilbagegang i aktiviteterne omkring Avalanche [AVAX], hvilket viser, at interessen for dets økosystem er faldet.

Nogle positive aspekter

De seneste fremskridt inden for dekentraliserede børser (DEXes) i Avalanche-netværket tyder imidlertid på en potentiel vending for protokollen.

“AVAX foundation recently announced @StructFinance as the recipient of Avalanche Rush Incentives totaling up to $1 million. Since the announcement, Struct Finance has seen an increase in the total locked value, securing nearly $4 million TVL.”

Selvom udviklingen er et skridt i den rigtige retning, er det samlede DEX-volumen i Avalanche-netværket fortsat faldende, hvilket tyder på, at selvom enkelte projekter kan opleve vækst, står det bredere DEX-økosystem på Avalanche stadig over for udfordringer med hensyn til samlet handelsaktivitet.

Blik på NFT-sektoren

Tilbagegangen i aktiviteten begrænsede sig imidlertid ikke kun til DEXes, da også interessen for Avalanche’s NFT-økosystem faldt.

I den seneste uge faldt antallet af NFT-salg på Avalanche med 12,5%. Blue-Chip NFT-samlinger som LoFi Leopards og Dreamheadz kunne ikke tiltrække brugere til deres samlinger.

De konsekvenser, som det faldende interesse i Avalanche’s NFT-økosystem kan have for platformen, kan være betydelige. NFT’er spiller en afgørende rolle i at tiltrække brugere, udviklere og kunstnere til blockchain-netværk.

Et blomstrende NFT-økosystem beviser ikke kun platformens alsidighed, men fremmer også kreativitet og innovation inden for sin community.

En tilbagegang i NFT-aktivitet tyder på en mulig tab af tillid eller interesse hos brugere og skabere.

Hvis denne tendens fortsætter, kan den udgøre en trussel mod den samlede vækst i Avalanche-økosystemet.

AVAX-tokenet oplevede en prisnedgang på 4,33% inden for de sidste 24 timer. Også det samlede handelsvolumen faldt fra 3,18 milliarder til 478 millioner.

Top  Bitcoin falder under 60.000 dollars - men eksperter ser sektallige priser i 2024

I betragtning af disse tendenser er det tydeligt, at Avalanche-netværket står over for udfordringer med at opretholde interesse og aktivitet både inden for DEXes og NFT-økosystemet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button