AltcoinsCardanoDogecoin

Investerertillid til børse-tokens på vej tilbage efter FTX-skandale

Investor Tillid Til Børs Tokens Oplever Genopblussen, Overvinder Skyggerne Fra FTX Skandalen


I de seneste måneder har børs tokens vist en utrolig modstandskraft, idet de har formået at komme sig efter den lave kurs forårsaget af FTX-skandalen og at opnå nye højder midt i den igangværende positive markedstendens.

Genopretning af Investor Tillid

Investorernes tillid til disse tokens er blevet genoprettet, og tydelige eksempler som Binance’s BNB og OKX’s OKB har demonstreret betydelige gevinster.

Exchange tokens, udstedt af centraliserede enheder, tilbyder brugerne forskellige fordele på børserne, herunder handelsfordele, betaling af gasgebyrer og deltagelse i decentraliserede finansaktiviteter på børsoprettede blockchains.

Nogle tokens gør det også muligt for brugerne at deltage i governance-aktiviteter på de respektive platforme.

BNB Steget med 32% Siden FTX Skandalen

BNB, Binance’s egen børs token, handles i øjeblikket til $354, hvilket markerer en stigning på 32% siden november 2022, hvor FTX’s konkursmeddelelse sendte chokbølger gennem kryptobørsøkosystemet.

Derudover har BNB oversteg tidligere højdepunkter i juni 2023, hvor nyheder om undersøgelser fra USA’s Justitsministerium (DOJ) og et søgsmål fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) mod Binance opstod.

Mens DOJ-sagen er blevet afsluttet, er søgsmålet fra SEC stadig uløst.

Ligeledes har OKB, OKX’s egen børs token, oplevet en bemærkelsesværdig genopretning, der steg med 132% fra sit FTX lavpunkt og opnåede en samlet gevinst på 3.227% siden sin lancering i maj 2019.

Datoen for artiklens opdatering: 20. februar 2024


Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  De bedste OG-kryptovalutaer at købe i 2023: Bitcoin, Litecoin, XRP, Dogecoin og Ether

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button