AltcoinsCardanoDogecoin

Investor advarsel: Mulige virtuelle aktiverelaterede svindelnumre i Hong Kong

Advarsler om virtuel aktivitetsrelateret svindel i Hong Kong

Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) har udsendt en advarsel til offentligheden om potentielle virtuel aktivitetsrelaterede svindelnumre, der involverer “HongKongDAO” og “BitCuped”.

I samarbejde med Hong Kong Police Force har SFC truffet afgørende handling for at blokere adgangen til hjemmesider, der er forbundet med HongKongDAO og BitCuped, hvilket signalerer en proaktiv holdning mod mistænkte svigagtige aktiviteter.

HongKongDAO, der er særligt i fokus for advarslen, har introduceret en token ved navn “HKD” eller “HongKongDAO” (HKD Token), der er tilgængelig til køb på deres platform.

HongKongDAO hævder falsk at have en udvekslingslicens

SFC mistænker, at HongKongDAO muligvis spreder falske og vildledende oplysninger gennem online kanaler.

En online artikel tilknyttet HongKongDAO hævder falsk, at enheden har licens fra SFC til regulerede aktiviteter og aktivt byder på en “Hong Kong Digital Currency Exchange Licence”.

Disse vildledende påstande kan narre enkeltpersoner til at erhverve eller abonnere på HKD Token og udgøre betydelige risici for intetanende investorer.

SFC har også påpeget uoverensstemmelser vedrørende en anden kryptoplatform – BitCuped. Ifølge SFC repræsenterer enheden falsk “Laura Cha” som formand og “Nicolas Aguzin” som administrerende direktør. Dog har ingen af disse personer tilknytning til BitCuped.

SFC opfordrer offentligheden til at udvise forsigtighed

Kommissionen opfordrer offentligheden til at udvise forsigtighed, når de støder på investeringsmuligheder og rådgivning på sociale medieplatforme og beskedapps.

Denne formaning kommer midt i en global indsats fra myndighederne for at beskytte investorer mod de stigende trusler inden for cryptocurrency og virtuelle aktiver.

Top  New Cryptocurrency Exchange Seeks License to Operate in Hong Kong - Will the Industry Player Secure Approval?

SFC gentager vigtigheden af ​​vågenhed og forsigtighed, især når der træffes investeringsbeslutninger, for at begrænse risiciene forbundet med potentielle svigagtige ordninger. Investorer opfordres til at udføre grundig due diligence og verificere legitimiteten af virksomheder, før de indgår i finansielle transaktioner.

Tidligere oplevede Hong Kong en massiv kryptosvindel, da retshåndhævende myndigheder opdagede JPEX-skandalen, der voksede til 200 millioner dollars.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button