Altcoins

IOTA Demo Day-Program: Neue Talente und Innovationen vorgestellt

IOTA præsenterer detaljer om Demo Day-programmet, hvor virksomheder som Qiro Finance, Black Frog, Orobo Finance, Auvo Digital, The Real Lifestyle og Defa Primitive deltog. Programmet sigter mod at støtte og fremme systemet gennem nye talenter.

Det længe ventede RWA Accelerator Demo Day-program afholdt af IOTA og Tenity fandt sted den 17. september i Singapore med deltagelse af seks finalister. Hver finalist modtog et tilskud på 50.000 dollar samt mentoring, værktøjer og netværksmuligheder.

Efter programmet delte IOTA højdepunkter fra præsentationerne fra de deltagende virksomheder med fællesskabet, herunder Qiro Finance, Black Frog, Orobo Finance, Auvo Digital, The Real Lifestyle og Defa Primitive.

Qiro Finance præsenterede en plan om at opbygge en On-Chain-markedsplads for personlige lån på IOTA EVM med det formål at forbinde On-Chain-investorer med traditionelle Fintech-finansieringsmuligheder.

Black Frog fokuserede på tokeniserede aktiver for små minedriftsforetagender og tilbød investorer afkast på minedriftsmaterialer. Virksomheden introducerede også en rohstoffgesicherten, renditetragenden Stablecoin for at forbedre rentetilbudet på IOTA-platformen.

The Real Lifestyle præsenterede en vision om tokenisering og fraktionering af ejendomme, hvilket giver investorer mulighed for at investere i ejendomme og lejeboliger på IOTA EVM.

Orobo Finance fremhævede betydningen af digitale produktpas til cirkulær økonomi og tilbyder løsninger fra RWA-tokenisering til bæredygtighed og digital kontrol.

Auvo Digital introducerede en No-Code-identitetsstyringsplatform til sikring af On-Chain-identitet og understregede mulighederne for virksomheder og organisationer.

Defa Primitive præsenterede potentialet i at konvertere traditionelle fakturaer til RWA-token, hvilket åbner finansieringsmuligheder for handelslogistik, forsyningskæder og små virksomheder.

IOTA-grundlægger Dominik Schiener kommenterede, at støtten fra Accelerator-programmet vil fremme væksten i RWA-tokenisering og gav brugerne af IOTA EVM adgang til innovative løsninger.

Top  Robinhood's Plan to Launch in the U.K. - New Features, Global Expansion, and Regulatory Compliance

Ved afslutningen blev IOTA handlet til 0,13 $ med en stigning på 7,6% i de sidste 24 timer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button